thursday, kittens again

I tisdags direkt efter jobbet åkte vi ut till min faster och kollade på deras kattungar som var så himla himla himla gulliga! De kunde nästan gå ordentligt men trillade lite titt som tätt eller halkade runt med benen på golvet då det var så halt för dem. Jag skulle vilja ta med alla tre hem, men vi har redan tre små underbaringar hemma och dessa gulliga har redan bokats av en annan släkting!

Gillar

Kommentarer

tuesday, goa skrattkillen

Förra veckan var Daniel borta och jobbade i Karlstad, då passade jag på att åka ner till Jossan (vars kille var med Daniel i Karlstad) och hälsade på henne och deras lillkille. Hur go och gla' kan man va?! Så himla sprallig och skrattglad, jättetrevlig kväll med massor av bus och skratt!

Hur har ni haft det förra veckan och i helgen? Jag sitter på min rast nu och jag är himla glad då jag insett att tiden går så himla himla fort framåt, och snart är det dags för systers student och min och Daniels resa till Lofoten, lääääängtar till massor!!

Gillar

Kommentarer

monday, grillningshelg

Helgen bestod av en tur ner på stan med mamma, grillning, en sväng till stan med Daniel, film, seriekollande, regn och ännu mer regn. I lördags gick jag och mamma på stan en sväng där vi åt lite lunch och jag lånade en bok, och OJ vad jag inte var beredd på att jag skulle få för mig att låna en bok på strax över 1000 sidor... "Under the dome" av Stephen King.. Jag har sett serien, men tror att boken är nog ännu bättre, dvs om man orkar läsa genom hela..

Nu har en ny vecka startat och det är en ny vecka med Daniel jobbandes borta i Karlstad, nu ska han vara borta tills på fredag och det känns väldigt tomt utan honom hemma.. Det är tur att man i alla fall har 3 katter vid ens sida! Nu ska Jossan följa med mig hem från jobbet för att ha en myskväll med middag och lite rabarberpaj till efterrätt!

Gillar

Kommentarer