monday, solskenshelg

​VILKEN helg detta har varit, sol sol sol, man blir så pigg och glad av solen! Vi har i helgen varit ute och njutit till massor i solen, vi har även hälsat på mina kusiner då Hanna fyllde 14 år i lördags, (Grattis!) där vi blev bjudna på mat och en turkos tårta, muuuums! Hoppas ni andra har haft en lika bra helg som vi haft med sol och god mat.

Nu är man tillbaka på jobbet, eller ja, precis just nu har jag slutat första dagen på veckan och är på g hem till Daniel för att laga en biffgryta, http://www.jennysmatblogg.nu/2016/02/10/biffar-gronpeppar/  någon som har testat detta recept? Tycker det ser otroligt gott ut, spännande med något nytt till middag! Tycker jennysmatblogg har många roliga och fräscha recept, dags att prova några fler!

Gillar

Kommentarer

Monday, genrep fredags

I fredags var jag och Daniel på en av melodifestivalens genrep, det var kul att hitta på något man inte brukar göra en kväll, härliga uppträdanden men synd det ej var någon paus alls så man hade någon möjlighet att resa på sig en stund, man fick lite ont i kroppen av att sitta stilla så länge, haha.. Tyckte jättemycket om Frans låt, If I were sorry, den hade ett härligt "gung" och det märktes på publiken att han var en favorit också, vilken tur då att han gick vidare i riktiga Mellon på lördagen!

Gillar

Kommentarer

thursday, dagens.

Dagens glädje: Livet

Dagens ångest: Har slarvat bort mina hörlurar (eller så är jag alldeles för dålig på att leta)

Dagens lättnad: Att veta jag efter jobbet kommer komma hem till min bästa Daniel

Dagens jobb: Roligt som alltid!

Dagens måste: Se till att njuta av solen medan den lyser så fint ute, vilken jag också hann göra en snabbis på lunchen, såååå skönt

Dagens ilska: Att den carbonara jag köpte till lunch inte alls var så god som jag hade hoppats på

Dagens bekännelse: Jag älskar att min födelsedag närmar sig

Dagens vill ha: Sommarvärme, fin solbränna och sommarklänningar

Dagens påminnelse: Det är länge kvar till sommaren...

Dagens to do: Kolla på hus med hjärtat mitt

Gillar

Kommentarer