tuesday, julpyssel

Efter en helg ganska fylld med saker att göra så är man åter igen, sedan igår, på plats på jobbet. Den här helgen verkligen rusade förbi, i fredags var vi på julgalan i Sandviken. Maten var enkel men helt okej, själva galan var helt okej den också, fast jag tyckte allting började lite väl sent.. Men artisterna var bra och allt som allt var det en härlig och rolig kväll!

I lördags vandrade jag upp, skojar bara, jag vandrade inte upp, jag vaknade i ganska bra tid för att vid lunch åka förbi hos mamma och min syster för att klä deras gran. Senare under kvällen åkte jag och Daniel på bio där vi kollade på den nya Star Wars filmen, från mig får den 4/5, jag tyckte den var himla bra och den levde absolut upp till förväntningarna. Har ni inte sett den? SE DEN.

Dagen efter en härlig slölördag tog vi oss en tur till min mamma för att julpyssla lite och träffa släkten från mammas sida. Det var en mysig eftermiddag med mycket speedade kusiner och god fika. På kvällen när vi hade kommit hem julpyntade vi de apelsiner vi hade hemma med lite nejlikon, nu luktar det gott hos oss och ser även fint ut på vårt köksbord.

Gillar

Kommentarer

Friday, yay

I måndags var jag till Paulina för att vi skulle träffa två andra brudar och köra lite julklappsspel! Var och en hade lite fika med sig, vilket var supersmaskigt! Vi fick alla med oss några paket var hem och tror nog vi allihopa hade en trevligt och mysig kväll.

I onsdags var jag och Daniel förbi min far och Nettan där vi blev bjudna på lite tomtegröt, julskinka med bröd samt lite glögg och pepparkakor. En mysig stund efter en av alla jobbdagar!

Idag för den delen är jag istället ledig!! Ska snart förbi hos min farmor där jag ska fixa ordning min byxdress jag ska ha på mig ikväll då jag och Daniel ska på julgalan, kommer bli superkul!! 

Gillar

Kommentarer

wednesday, detta berör

​Bara lyssna, kolla och bli berörd, för jag kan nästan garantera att berörd kommer ni att bli. Det finns så mycket sanning i denna video och jag blir så rädd av att det är precis såhär världen ser ut.

Gillar

Kommentarer