Ikväll kände jag mig välförtjänt av en paus och att bara ta det lugnt eftersom att jag har varit väldigt trött på sista tiden.

Så jag passade på att kolla på några avsnitt av min favoritserie som för tillfället är skam. Till det så fixade jag i ordning äpplen med kanel och det är även mitt favorit snacks och är dessutom extremt gott och enkelt att göra. Nu ska jag bara kolla klart på det avsnitt jag är på och sen hade jag för en gångs skulle tänkt att göra mig i ordning och gå och lägga mig.

Hoppas att alla har haft en bra kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag var var yngre och gick i grundskolan mellan årskurs 2-5 blev jag utsatt för mobbning.

Tankar flyger huller om buller när tänker på att inte bara jag utan massvis med folk har blivit och blir utsatta för mobbning. Det gör mig riktigt ledsen när jag tänker på hur långt de här mobbarna är villiga att gå för att må lite bättre för den korta stunden som det faktiskt ger glädje till de.

Jag själv blev hotad, slagen, utfryst, kränkt och hånad för det mesta. Det värsta var att det inte bara skedde i skolan, utan min ”frihet” som var alla tid jag inte spenderade i skolan blev inte direkt bättre då de fanns på nätet och sociala medier också.

Dagligen fick jag kommentarer som att jag borde gå ner i vikt eller ta livet av mig och att jag var ful. Och det här är någonting som ja valde att hålla för mig själv väldigt länge eftersom att jag alltid har tyckt det har varit jobbigt att prata om den tiden i mitt liv, just för att det påminner mig om allt som jag inte vill bli påmind om.

Tankarna rör sig i mitt huvud än idag och jag kommer nog aldrig att förstå varför jag inte dög som jag var? varför jag behövde låtsas vara någon som jag innerst inne visste att jag inte var eller är. Varför kunde ingen nån enstaka gång ställa upp för mig och ta mitt parti?

Så många frågor, men inga svar och det värsta är att jag aldrig kommer att få några svar heller.

Mobbarna kom verkligen åt mig och drog isär och förstörde hela min självkänsla och självbild det gjorde de verkligen.

Men trots all den frustation som jag har inom mig så är jag ändå på något vis extremt tacksam.

Tacksam över att jag kan stå här än idag och har gått vidare.


Kom ihåg att oavsett vad så är du inte ensam.


Likes

Comments

Det här är mitt första inlägg på bloggen där jag hade tänkt att berätta om mitt nyårsfirande

Detta nyår tillbringade jag bortbjuden på middag tillsammans med en av mina allra bästa vänner och nära och kära. Vi åt tre-rätters vilket vart väldigt uppskattad av allihopa. Till förrätt åt vi hummerknyten, till varmrätt åt vi grillat och som avslut bjöds det på äppelpaj till efterrätt. Det bjöds även på en hel del tilltugg under kvällens gång. Det blev därefter dags att gå ut och kolla på fyrverkerier och skåla in det nya året.
Det var helt enkelt en lyckad kväll.

Jag hoppas att alla ni andra hade en lika fantastisk kväll som jag hade,
Gott nytt år på er.

Likes

Comments