Här är vad jag köpte på emporia här om dagen!!
Puss o kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsHej på er! Hur är det med er? Med mig är det väll bra!! Nu så är det äntligen lov och jag fick lov redan i fredags vilket var väldigt skönt. Hittills så har jag inte gjort särskilt mycket utan jag har mest tagit de lugnt och shoppat lite och så haha. Men det är väll det som lov är till för haha. Idag så har jag iallafall varit på emporia med Linnéa vilket var väldigt mysigt då vi inte har träffats på länge!! Hittade faktiskt några nya favoriter till garderoben!!
Hoppas att ni får en grym dag!!
Puss o kram

Likes

CommentsGodkväll på er! I onsdags så var jag på bio med några kompisar! Vi såg 50 shades freed. Filmen var verkligen super bra, tips tips!! Älskar verkligen denna filmen och även dem andra två!! Det var en väldigt mysig kväll och ett perfekt avslut på min onsdag helt enkelt!!
Puss o kram

Likes

Comments

Hej fina ni! Är allt bra med er? Igår så var jag faktiskt ledig eftersom att alla våra lektioner var inställda vilket var väldigt skönt!! Men framåt kvällen så hade Tilde en middag typ för att fira att hon snart fyller 18 år!! Det var iallafall super mysigt!!Puss o kram

Likes

Comments

Hej på er! Är allt bra med er? Mig med är det väll bra. I lördags så hade ju Ebba en brunch för att fira att hon nyligen fyllde år. Det blev iallafall en super lyckad dag och maten var verkligen super god och det var super mysigt!! Hoppas att ni får en grym dag!!Puss o kram

Likes

Comments


Hej på er! Hur är det med er? Med mig är det bara bra!! Idag så var jag först i skolan och vi slutar faktiskt ganska tidigt på fredagar så det är super skönt faktiskt!! Efter skolan så åkte jag bara hem och tog det lugnt och sen framåt kvällen så åkte jag och Ebba ut och åt. Hon fyller nämligen år idag så vi åkte till pinchos för att fira henne vilket var super mysigt!! Vi fyller 18 i år , hur sjukt är inte det?? Maten var också super god!!! Sen efter det åkte jag hem till Ebba och så ska jag sova där eftersom hon ska ha en brunch imorgon för att fira sig ännu mer!!
Puss o kram

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med https://www.have2have.se/!!

Alltså hur snygga är inte dessa skor från bästa https://www.have2have.se/, älskar verkligen alla dem och det är dem perfekta skorna!! Skorna är väldigt snygga och även väldigt prisvärda och jag kommer absolut att beställa fler skor där ifrån, dem har även många fina väskor!! Ni borde verkligen checka in deras hemsida!!


https://www.have2have.se/puss o kram

Likes

Comments


Godkväll på er! Idag så har jag varit och ätit brunch med min familj och min moster och hennes familj. Maten var iallafall super god och det var väldigt mysigt!! Igår så hade även jag och mamma en mys dag, så vi passade på att åka till väla för lite shopping!! Hittade lite saker iallafall!! Hur har eran helg varit? Min har varit bra!!
Puss o kram

Likes

Comments

Fick denna av min älskade mamma, världens bästa mamma!!Puss o kram

Likes

Comments