Hej alla fina! Hela Göteborg är täckt med snö. Mys.
Idag ska jag och Klara åka till hennes pappas jobbarkompis, hon rider dressyr i svenska landslaget (eller det var något sånt). Det ska bli jätte kul! Dom hämtar mig klockan 2.
Just nu sitter jag och kollar på Håkan Hällström dokumentären. Hittade den på swefilmer. Asså Gud va han ee bra! Dagens "outfit" eller vad man nu ska kalla de får ni sen!
Jag har skrivit ett inlägg om "dagens samhälle" men vet inte om jag ska publicera det... Hmm?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Hej homies! Har ni sovit gott?
Vaknade vid 10 och låg bara och lyssnade på musik. Sen ringde en kompis och vi åkte in till stan. Nu sitter vi här på donken. Hon måste äta, haha! Men vi hörs sen!
Likes

Comments

Måste verkligen tipsa er om en film jag såg precis! Filmen heter If I stay. Den va så sjukt bra! Rekommenderar den till er som gillar filmer som förr eller senare exploderar jag.


Likes

Comments

Prime
Hollister jeans
En t-shirt
Hollies jacka
Likes

Comments

.. 4 dagar kvar - Fira nyår med bebe (Elvira). Kommer bli så awesome. Bara jag som taggar 2015? Wihooo

.. 57 dagar kvar - tills min syster kommer hem. Saknar hennes såååååå. Hon håller på att segla från Afrika till Miami med hennes klass.

.. 63 dagar kvar - Göteborgs horse show med mammi. Det ska bli super kul. Jag och mamma går nästan varje år.

.. 145 dagar kvar - Ariana grande konserten i Stockholm med Elvira. Asså tänk mig och bebe springa omkring på Stockholm? Haha kommer bli så kul! Taggad till 110%
Likes

Comments

Hej och god morgon!
Idag när jag vaknade så var det snö utanför? Men hallå? December är typ slut?
Igår så kom Klara vid9. Vi kollade runt på hästnet o hittade två jätte fina hästar. Men vi mailade bara en. Asså den va så snygggg! Jag håller tummarna att hon hör av sig.
Idag då?
Jag har faktiskt inga planer för idag. En kompis skrev till mig precis, ska ta och svara henne. Men jag hatar att läsa "inspo" på morgonen så vi hörs sen bebes när ni har vaknat.Likes

Comments

För det första hej! Förlåt alltså verkligen förlåt för det har varit dött här på bloggen! Vet att förlåt inte räcker men men.. Nu ska jag ta tag i bloggen igen. Idag så vaknade jag hos Helena, hade sovit hos henne. Mys! Hon betyder så sjukt mycket för mig. Vi gick upp vid 12 typ och då hade hennes mamma gjort pannkakor till oss:)) shit va vi blev glada, haha! Sen så har vi kollat på film och alltså inte gjort något speciellt. Vid 4 hämtade mamma och pappa mig för vi skulle till farmor. Hon var inte med på jul så vi hade en liten jul nu. Så nu sitter jag här i min säng och bloggar. Väntar på Klara. Vi ska maila några fina hästar vi har hittat. Men vi hörs!Btw måste bara säga att jag har verkligen fastnat för den här låten!

Likes

Comments

Hej och god morgon! Förlåt för ganska dålig uppdatering igår.. Hade ganska mycket att göra.
Idag är det fredag. Ska vara med Elin efter skolan, vet inte vad vi ska göra. Men nu måste jag gå upp ur sängen så vi hörs!


Likes

Comments

Jag har funderat väldigt länge på att köpa en nyårsklänning. Ska förmodligen ha tjejmiddag på nyår. Men... Jag kan inte bestämma mig vilken av klänningarna?


(Alla klänningar är från Dm retro.se)

Likes

Comments