Godmorgon!

Denna dag känns som vi kunde ha hoppat över. Dagen börjar med att jag försov mig. När jag väl kom ut ifrån lägenheten, så regnar & blåser det. Om man inte visste innan att det är höst nu, så vet man det garanterat nu. Kallt, blåst, och regn. Brrr.

MEN, så kommer man till jobbet. Och som alla andra dagar möts man av varma ''Godmorgon'', skratt i korridorerna, och dendär familjära känslan som finns här. Så himla trevligt och mysigt. Spelar ingen roll vad det är för väder ute, eller vilket humör man vaknade med. Innanför dessa väggar är stämningen nästintill alltid på topp.

Så, vad har då hänt på senaste? Inte mycket alls faktiskt. Riktigt tråkigt. Jag jobbar som vanligt i receptionen på Camfil. Gör naglar ibland när jag får tid för det, har njutit av naturen och plockat en hel del svamp dom senaste veckorna. Det är helt sjukt. Skogarna är sprängfyllda med höstens guld, Höstkantareller.

Denhär veckan är ganska lugn. Jag jobbar som vanligt. Fredag & lördag har jag inte riktigt några planer för ännu. På söndag har jag planerat med 2 av mina kollegor att ta en sväng i skogen. Plocka svamp, fika och skratta. Snart kommer väl vintern, och jag känner att jag vill ta vara på lite mer av all svamp som finns.


Nu ska jag fortsätta här på jobbet. Skicka iväg några paket, och ta en varm kopp latte. Vi hörs! <3 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments