igår började jag prata med min fd bästa kompis igen och vi tillbringade faktiskt hela dagen tillsammans idag (16-10-31) det var trevligt tyckte jag, det drog faktiskt upp massa minnen men det var kul!

Jag hoppas att vi kommer hålla kontakten. vi går i samma skola men jag vet inte om det ens hjälper eftersom hon är med alla andra i skolan. Men en sak vet jag och det är att hon alltid finns för mig, behöver jag hjälp eller om det har hänt något kan jag bara vända mig till henne! :) Det kan hon göra till mig också och det vet hon om så det är skönt , tycker jag..


det har nästan gått tre månader utan att jag har lagt upp något inlägg men jag har inte haft tid eller så har jag inte orkat.. Men jag ska försöka att lägga ut minst två gånger i veckan som jag har sagt innan!

för er som inte vet betyder "fd" före detta! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Ny skola, gammla kompisar.. 

Jag började 7:an på en annan skola i onsdags (17/8-16) och alla kompisar förutom 4 killar lämnade mig. Bara för att vi började en ny skola. Jag tycker inte att det är okej, men jag förstår att de också vill ha ny kompisar men det har de redan. Min bästa kompis (eller ja, vet ej om jag ska kalla henne för det längre) spelar innebandy med några tjejer som går i den skolan vi började i så hon hade ju redan kompisar. Min andra kompis hon lämnade också mig för de personerna som hon redan träffat ett par gånger innan.. Dessa tre åren kommer jag vara helt ensam hela tiden eftersom alla lämnar mig, har jag tur kanske jag får nya kompisar på den dumma nya skolan. 

Innan vi började den nya skolan så kändes det redan som om jag hade förlorat mina kompisar och min bästa vän men nu vet jag att verkligen har förlorat dem på riktigt.  Jag tror att jag ska radera de två tjejerna som lämnade mig första dagen i skolan på snapchat och försöka radera de helt ifrån mitt liv. För jag tror att jag behöver ny start ifrån de två fast jag kommer se dem hela tiden i skolan. Men då får jag helt enkelt hänga med Emma, Cleo och Hanna istället då. 

Första skoldagen började jag prata med en tjej som heter Emma, Andra skoldagen kom hennes två kompisar Cleo och Hanna så jag pratar med dem tre nu varje dag i skolan än så länge iaf.. 

Likes

Comments

Jag vet att det inte är Tisdag idag men jag har haft/har en jobbig dag och skulle verkligen behöva prata om den..

Idag gjorde jag den första punkten i mitt inlägg "5 misstag som jag aldrig gör om igen" och det var jobbigt som fan! Det var så för att jag fick mitt hjärta krossat.. Men nu vet jag iaf vad han känner för mig och det är ju bra. Men det är ju jobbigt om man först får reda på att den personen gillar en och sen när man frågar säger de nej och att någon måste ha ljugit för mig/eller någon annan. Det jobbigaste är nog att jag vet vem det är, men jag känner inte henne för hon går på en annan skola...

Många av mina kompisar/Vänner kommer nog lista ut vem det är och om ni gör det så vill jag inte att ni skriver till mig sen..

Det var ett stort tecken på att jag ska sluta att försöka för det kommer inte klara av det. Även hur många gånger jag försöker kommer jag alltid få samma svar. Hade jag sagt vad jag kände innan skulle det säkert funka för han sa att han HAR HAFT KÄNSLOR FÖR MIG INNAN.

Jag mår bra, men inte jättebra men det går över. Jag har redan tagit bot hans nummer och jag vill nog inte ha det igen. Men det märker jag sen för jag kan inte se in i framtiden..

Jag tror att det kommer ett inlägg på Tisdag endån och ha en fortsatt bra kväll! 🌆

Likes

Comments

Först vill jag bara tacka mina finaste vänner i Dalby, Emelie och Thea! ❤ Ni är de bästa kompisarna man någonsin kan önska sig! Ibland är det bara ni som ser att jag mår dåligt och stöttar mig.. Jag är jävligt tacksam för det! Om ni bara visste hur mycket jag älskar er!! ❤

Idag är det midsommar och jag fira det med min underbara släkt. Vi ska äta god mat och bara ha det trevligt! Som många andra säkert ska göra är att dansa runt en midsommarstång detta året. Det ska inte va göra, för vi kan ju inte sätta en midsommarstång i trädgården😂 Skämt o sido men vi "orkar" väl inte åka ditt med hela släckten detta året.

Jag önskar alla en jättetrevlig midsommar! Och hoppas att ni har kul idag! 💐

Jag är "ny" med det bloggandet, så jag skulle vilja veta vad det är ni vill läsa på min blogg. Ge gärna förslag så gör jag så gått jag kan! Tack i förhand till de personerna som vill hjälpa till (förlåt om det lät taskigt! men det är inte meningen att det ska låta taskigt!) Och ett stort tack till alla som vill läsa min blogg! Jag är inte så duktig än, men jag försöker iallafall och det är det som är viktigast, tycker jag😊

Som ni kanske vet så lägger jag ut ett nytt inlägg varje Tisdag och Fredag😊

Likes

Comments

  • Aldrig berätta för en kille vad du känner för honom, om han inte säger det först.
  • Inte ta kontakt med personen du hatar. för allt blir helt fel och det startas nya bråk.
  • Tro inte på människor som du inte tycker om så jättemycket.
  • Välja sina vänner bättre än att bli vän med den som du tycker är snäll.
  • Tro inte på allt och alla, man kan bli ovän med sin kompis för att man tror på rykten..


Första inlägget på bloggen efter att jag raderade den förra året! Nu kanske det är stavfel och sånt, men skit i det. För jag sitter faktiskt mitt i natt​en och skriver detta inlägget. 

Detta blev ett kort inlägg, men jag kommer skriva längre inlägg sen. Som sagt jag startade upp bloggen igen idag och jag ville att det skulle komma upp ett nytt inlägg direkt! 😊


Jag ska försöka att lägga ut två inlägg varje vecka, tror det kommer bli Tisdagar och Fredagar. 


Likes

Comments