Första gången vi kör denna typ av spår men inspiration och tips av Erika, Jag la ut lite köttfärs genom hela spåret tätare i början och glesare i slutet för att han skulle ner med nosen och spåra ordentligt, han har en förmåga att ta in mycket vittring. I slutet låg favvo bollen. Tycker de gick ganska bra, får fortsätta testa detta, kul att se hur svansen går när han jobbar ❤️ spåret låg ca 1h.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi började dagen vid 8 med att springa 2,5km med nya björkis selet, Joker förstod inte riktigt att han fick dra men vi jobbar på de! Duktig var han iaf trots att han stannade 3 gånger för att bajsa.

Efter promenaden blev de lite bollkastning som belöning. Vi tog en promenad efter frukosten och bar oss sedan av till min mormor. Jag hämtade upp min mamma på vägen. Vi la ett viltspår med en rådjurskank för första gången och använde blod från färskfoder att spilla i spåret. Joker var super duktig !! Lite fundersam i början och slutet men sen lekte vi loss med Skanken!
Medan spåret låg några timmar så passade jag på att äta lunch samt sy dit benfästen på jokers täcken samt laga hans halsband.

Ikväll ska vi till pappa för att äta mat.

Likes

Comments

Idag passade vi på att gå upp tidigt när jag började 12, så jag hann med ett möte på navet för ansöka om en kurs. Sedan till Jälla för en dags jobb. Innan jobbet kastade vi boll i fårhagen och tränade på träningsplanen. Blev en improviserad bana i rally, frittfölj, rutan och Slalom. Påvägen till dagis mötte vi på en häst och en hund vilket Joker skötte galant ! Påväg in till dagis fick joker sin kong och gick fint förbi alla gallerboxar och skällande hundar. Mitt hjärta brister bad duktig du är😍❤️

Likes

Comments

Arken zoo hade massa rea så blev att köpa nya täcken för halva priset 😍

Likes

Comments

Mischa behövde kvällsrastning och självklart ställer vi upp då hundarna får lite extra träning ! 1h härlig promenad blev det.

Likes

Comments

Vi lånade med oss Vilja till rasthagen och sedan lunchade vi ihop. Joker är helt förälskad i dessa flickor ❤️ och vilja har så bra inflytande på joker ute men inne blir han helt galen i henne 😂😂

  • 33 Readers

Likes

Comments

I börjar 9:30 så då går vi upp vid 7 för att gå lång promenad

Likes

Comments

Idag var det dags för träning på Hundhjälpen igen, joker var mycket duktig, skällde inte på någon hund och höll ett helt ok fokus, men än så länge jag jag inte blivit såld på upplägget av kursen, men får ge de ett par gånger innan jag dömmer. Min stjärna utvecklas dagligen ändå !

  • 33 Readers

Likes

Comments

Som vi tränat på slalom men det har bara varit trögt... har kunnat gå 3 pinnar sen nej... men idag! Vad hände? Direkt när vi startade så körde han såhär!??? Min underbara hund du slutar aldrig förvåna mig ❤️ Jag har gjort så att jag sänkt tempot i träningen då Joker lätt ligger ett steg före och det har varit till stor hjälp!

Likes

Comments

Vi köpte ett balansben på jobbet som vi tränat lite på, här kommer en video på några övningar.

  • 34 Readers

Likes

Comments