Nu säljer jag kläder enbart för att jag måste ha pengar till en sak jag sparar till så det finns ursnygga saker
Den här gången gör vi så att jag har skrivit nummer på varje plagg eller sak så om ni är intresserade av någonting så.. 
1. Skriv 
numret i en kommentar och glöm inte att få med er mailadress så att vi kan diskutera pris senare, super viktigt!  Hoppas ni hittar någonting ni tycker om, Kram! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsLikes

Comments


 

Likes

Comments

Vaknade nyss, är as trött och kollar på LOL, världens bästa film. Kanske ska iväg och kolla på IFK matchen sen, och gymmet efter det, ätit alldeles för mycket i helgen haha! Efter det ikväll så kommer min bästis bebis hit Sandra och sover antagligen här tills imorgon, då vi har fotboll bara i skolan, eller studiedag som de flesta säger men aja. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen!
Bild från igår..   

Likes

Comments

Ska iväg till fg nu med Alvis palvis, kommer hem inatt igen så lägger upp bilder och annat imorgon när jag orkar. 
Här är en till bild från igår. Vi är riktigt fula och äckliga jag vet, men halloween förfan!

Likes

Comments

Dissar slamp stilen, hAlloween it is! 


Likes

Comments


Bild tagen för några dagar sen. 
Ska snart iväg och gymma med denise som jag saknat något otroligt mycket. Ska bara vänta på att mina skor ska torka, var tvungen att tvätta dom efter igår, helt leriga och aa nu ligger dom och torkar! Efter gymmet ska jag hem igen och plugga ett tag sen hoppas på att något roligt kan dyka upp ikväll! 

Likes

Comments

Godmorgon allihoppa. Har för ett tag sedan kommit hem från karin och sandra där jag sov inatt med de och Amanda. Kvällen/natten igår var väll sådär. Gurra hade ordnat så att våran klass och våran parallell klass skulle spela fylle fotboll igår, och ja så blev det. Vi träffades vid någon plan vid klingsberg allihoppa. Enda nyktra som inte hade druckit någonting var jag karin sandra och henrik så det kändes ju inte alls så seriöst där haha. Men var ju roligt att få se några människor iallafall. Efter det drog vi hem till Theodor för att det var förjävla kallt ute och allt blev bara helt fail. Hemma hos han blev det ju inte mycket bättre men det var ändå en rolig kväll att få umgås med vissa människor som bara är för himla underbara. På ''fyllefotbollen'' var det ett tvång att ha utklädnad, aa och för att inte frysa så valde jag karin och sandra att vara skidåkare, men det var ändå kallt! 


Likes

Comments
Orkade aldrig blogga imorse på min sovmorgon. Men skolan har varit helt okej idag och efter den åkte jag ut till ''butiken på landet'' med min syster. Nu är jag hemma och kollar på filmen The human centipede, sämsta vidrigaste äckligaste snuskigaste idiotigaste konstigaste filmen någonsin.USCH usch usch. Ska lägga mig nu, godnatt! 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw