Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag i en fåtölj och bloggar på min nya iPad som jag fick av min underbara mormor och morfar. Medan jag sitter och skriver här så springer alla andra små barn med sina nya lek saker.
Snart blir de efter rätt. Jag tar kort på de jag fick när jag kommer hem imorgon.
Ha de bra resten av kvällen, puss på erLikes

Comments


Likes

CommentsGod jul alla.. 

Jag och mina syskon fick öppna våra paket som vi fick av mamma och Stefan. När jag vaknade så var jag den som typ ( kan vi öppna julklapparna nu!) Jag är dessutom äldst i familjen av barnen,hahahah.. vi har alla fall öppnat paketen nu och är väldigt nöjd. tar kort på de jag fick imorgon. Snart ska jag börja att fixa mig. Vi ska snart åka till mormor och morfar och resten av släkten. Vi ska antagligen sova över men vi vet inte om vi ska åka hem och sova i våra egna sängar. Jag vet vad jag vill, jag sover bäst i min säng här hemma. 

Likes

CommentsFörsta dagen har gått av julovet, men de började inte så bra. Igår så var jag inte bra alls men åkte till skolan utan frukost i magen för hade ingen mat lust alls. På skolan så hade vi skol avslutning och de var lekar nästan hela dagen. På morgonen hade vi spökbolls tunering och då var de över hela höpstadiet. Vi är ju minst av alla så när vi mötte niorna och åttorna så förlorade vi men, vi skulle vinna över båda de lagen vi mötte om inte dom hade fuskat, jaja livet leker. Jag åt ingen lunch heller och hade ingen mat lust heller jag fattar inte ens att jag klarade av dagen utan att mat. Jag var även jätte dålig och skände att jag var snuvig och svag i hela kroppen. När jag kom hem visade sig att jag hade lite feber. Så var hemma hela den kvällen och vilade mig.

Idag så får jag in till stan med mamma och dom andra och jag skulle köpa lite jul kläder och hittade en jätte fin jul top som jag ska ha. Så var i stan tills kl.2 och hae varit  hemma ett tag nu och vilar för känner mig inte så 100% en och vill inte vara sjuk på jul. Nu blir de mat snart och efter maten ska jag ta kort på de jag köpte idag eller jag köpte inte de var mamma och mormor som jag fick av. Sen blir de att bara vila resten av kvällen med Millan i famnen.

Likes

Comments

Nu sitter jag på drop in och ska klippa mig hos Charlotta.. Efter de ska jag till skolan så de blir inte så lång skoldag idag😉
De är så skönt nu för har verkligen inest att de är bara tre dagar kvar av skolan se JUL LOV!!!!


Längtar verkligen efter mitt lilla troll❤️

Likes

Comments

Jag har verkligen varit i om och men om jag ska blogga eller inte. Men jag vill verkligen skriva om hur jag har min dag och skriva ut hur jag tänker om saker och så. Så nu är jag tillbaka för alltid. Likes

CommentsDe har varit en lång dag idag i skolan, har gjort ett om prov i NO som gick väll OK. När jag kom hem så har jag så kollade jag runt på bloggar och har tittat på massor av hästar som jag är sugen på. Men om man har en familj som inte har dom pengarna så får man drömma ibland,hahha.. Jag är så sämst på att göra inlägg som är intressant. men måste öva på de.

Likes

Comments

Jag har haft mycket att göra nu. De är mycket att göra nu i skolan och så. Jag har har/haft mycket läxor som jag ska plugga till prov som jag har i veckan och några veckor fram. Jag vet inte vad jag ska skriva, men jag skriver så fort jag har tid..

Jag bjuder på en grym låt


Likes

CommentsJag hade tagit en blogg paus här och började börja blogga på en bloggportal men trivdes inte här så börjar att blogga här igen.

Då undrar jag vad ni vill ha för inlägg jag ska skriva om. Jag har lite tankar men min första fråga är:

Vet ni några redigerings pogram, för har noll kol på sånt.

min Videofyme funkar inte, när jag ska ladda upp video bloggar

I veckan har de varit ganska så lugnt men de är bara att hålla i sig nu för jag har ungefär 7 prov nu i tre veckor framåt. Ska även byta design på bloggen så ska pilla med det idag och göra blogg inlägg och plugga så får vi se om de blir kompisar lite senare ikväll men de tror jag inte för ganska så mycket att göra ikväll.

Idag har jag varit på HÖÖKS och kolla på saker till Benjamin och kollat på lite andra saker.

Måste även till pappa och hämta min kamera så jag kan fota. Nu sitter jag med min prinssesa och kollar på bloggar.

Men vad slamsigt inlägg men vill säga att jag är tillbaka😃

Likes

Comments