roligaste målarbok för er som är äldre.mycket detaljer. finns olika slags böcker jag har hemligaträdgården. de finns att köpa på Adlibris.se! vill ni se resultatet på den hemliga dörren sen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

godmorgon!
Idag är mina planer att rida på Wilma men får dock se om jag hinner eftersom att jag måste städa inför Spanien imorgon men ett litet pass borde jag velat hinna?😄 just nu sitter jag och äter harpluttar och tänkte kolla på en film.

Likes

Comments

hejsan i över morn åker jag till Spanien!!Lovar ska blogga 😉 men vi ska mest leta efter hus men endå! igår köpte jag en samsung galaxy s6 guld. fick den för 1838 inkl skal! bara en snabb fråga har ni serie förslag?

Likes

Comments

Klockan är elva och har fortfarande inte rört frukosten. Jag hittar inte på ngt gott att äta. Jag äter flingor varje. Dag som inte ens gott har ni förslag lämna ett meddelande! Har inga problem att äta frukost men när det kommer till vad jag ska äta kör mitt huvud ihop sig.

Likes

Comments

Spanien snart! Men vad fattas i garderoben? Jo sommarkläder! Så nu är det dax att visa vad jag köpt idag! Köpte oxå linnen på Cubus för 99:-/st

Cubus:
Hoddie 200:-
Byxor 99:-/st
Strumpor 79:-
Solglasögon 100:-

H&M:
Rutiga tunikan 199:-
Tjockare tröjan 99:-
Byxor 149:-

Adios🐙

Likes

Comments

NU MÅSTE JAG LÄGGA AV ASSÅ! '' Jag ska blogga varje dag lovar?'' Bullshit!

Ska vel börja som vanligt.. FÖRLÅT! Jag ska blogga mera nu lovar. Snart kommer ett inlägg på lite nya kläder taggade?

Har ni ett bra ställe där det finns fina bober jackor tunna. Har letat runt men alla verkar så tjocka! Vill ha en nu till sommaren! ps om exakt 13 dagar(1 vecka, sex dagar) till spanien. Hoppas det finns internet så man kan blogga! annars får man vel sno mcdonalls wifi :S Idag har jag köpt lite fina nya kläder som ska vara med till bla spanien! C: SEE you soon!

Likes

Comments

Godmorgon eller god förmiddag.. Den e ju endå 12:01 C:... Idag är det 1 April så komihåg att luras! I morse lurade jag min vän att jag slutat på ridskolan som vi rider på:D Hon gick på det! Idag ska bli en tråkig dag. Ska sitta hemma antagligen. Ska försöka beställa lite saker som jag velatt ha ett tag. O försöka locka dom till stan eller ngt liknande. Men jag är lite snuvig och så så borde nog vila lite! :C

Likes

Comments

Dom senaste inläggen har typ bara varit skor kläder.. Jag lovar att jag kommer blogga om annat! Men detta inlägget kommer hanlda om.. Adidas.. Superstar...SKORNA! Det var en överaskning va?

För kanske någon vecka sen var jag och tittade på Superstar skorna. Jag vill ha dom helvita efter som att alla har svart, vitt, Så jag vill ha dom helvita. Ifall man beställer kan man skriva ngt på höger eller vänstra skon uppe vid hälen typ..? Så dom blir lite personliga och fina. När jag var i affären sa dom att dom var slut och att det var en eftertraktad sko, och att skorna släpps lite då och då för att det ska vara en eftertraktad sko. Skorna tycker jag personligen att det är lett att mactha kläder tilll skorna. Skorna passar till vad som helst!

​Såg nyss att dom ar höjt priset 45kr! och flyttat texten! :D + texten var vit förut! MYCKET SNYGGARE NU! 

​!CAHO!

Likes

Comments

Hej! Idag åkte jag och min syrra till stan. Vi var i massor utav olika affärer men hon rånade mig på pengar...
Men nu är jag hemme igen!Jag köpte en mentos och en bräda med en sak som man kan sätta fast papper i svårt att förklara men jag fotade kläderna lite fort! Klänningen passar jätte bra med koftan och en vit blomm krans skulle passa till, Ett par vita eller färgglada skor till.
På brädan kan vara fint att sätta upp på vägen med sitt favorit Citat eller ord!
Klänning 99kr H&M
Kofta 169kr New Yorker
Brädan 39 eller 29kr 😖 Lagerhouse

Likes

Comments

Hejsan! Igår var jag i stan och jag hittade dom mest finaste skorna! Dessa ska jag nog åka i till Spanien. Men jag tittar på adidas helvita superstar. Jag ska nog köpa dom. Men dessa blomstrande skorna hittade jag på Dinsko och de kostade 299 (300)! Det fanns son Model fast i andra färger också såsom vit m.m¡Adios!

Likes

Comments