Header

Som jag har längtat efter att få den här med posten, borsten som är magisk. Fick den i julklapp och är helt förälskad i den redan! Utan tvekan den bästa borsten på marknaden men har tyvärr ett rätt så saftigt pris beroende på vilken modell du väljer. Reder ut alla tovor och ger sån glans på en gång. Helt fantastik. Jag har min i BN4 och den passar mig perfekt. Mitt tips är att du söker på modellen du valt ut och kollar igen alla sidor innan du lägger beställningen för att få så lågt pris som möjligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Frågan är om det alltid kommer kännas såhär? Göra lika ont. Att bli helt kallsvettig bara av tanken på han med någon annan. Tanken på att dom också går ut och äter middag och sedan går igenom samma stad hand i hand precis som ni en gång gjort. Ni har fått varandra i tårar av skratt för att sedan nästa sekund titta varandra allvarligt i ögonen och säga att jag är så glad att vi hittat varandra. Gått igenom områdena där han vuxit upp och berättat om alla minnen från lågstadiet. Då var du hans och han va din, ni va er, tillsammans. Redan då visste du att ni förmodligen inte skulle hålla i evighet men du visste att just då var det faktiskt ni och resten spelade ingen roll.
Redan på er andra dejt prata ni om vart ni ville bo i framtiden och ni gjorde planer på fantasi resor och allt ni skulle göra tillsammans. Ni kunde skoja om att ni redan nu visste att ni skulle gifta er och skaffa barn och bli gamla ihop. Ingen kommer kunna ta det från mig, hans ord och hans sett att titta på mig. Det spelar ingen roll att det han sa inte har någon betydelse nu, eller att han kommer säga det till någon annan. För just då sa han det till mig och enbart mig och ingen kommer kunna ta hans ord i från mig. Samtidigt som det gör så ont att en skala på 10 inte gör det rättvist, även fast du har kommit på dig själv att du slutar andas och sedan kippar efter luft när du ser en bild på han och hans nya. Även fast allt det är du så tacksam över vad ni haft och delat, han fick dig trots allt att känna dig som den enda i världen och bättre än så var att du fick honom att känna sig älskad på riktigt.
Det kommer inte göra ont för alltid, inte när du någon gång i framtiden släpper av ditt barn på dagis för första gången eller på din bröllopsdag men just nu. Just nu gör det bara ont.

Likes

Comments

Hur långt in på vägen ska man komma innan man börjar se efter sitt eget hjärta som just nu befinner sig i någon annans händer. I början får man höra att man ska göra sig av med alla hämningar och slita sig bort från allt som har hållit en tillbaka tidigare, men någonstans där på vägen börjar man tänka om, analysera alla sms och hjärtslag, finns fjärilarna kvar där inne eller har dom dött ut? Små timmarna kan vara så avslappnande men det kan också vara hjärtskärande, ett hårt slag i magen och du kan bli paralyserad av alla känslor som väller över en i just den stunden. Man är cp lycklig när man är med honom, njuter av nuet och alla kyssar som blir till små leenden och till skratt. Att få känna hans tyngd bredvid dig när han sover, hans trygga bröstkorg att vila huvudet mot efter en lång dag. Hans eget sätt att väcka dig på. Allt känns som på film och ibland undrar du varför ditt kärleksliv inte kan bli till en saga för det är precis så det känns. För mig är det lyx, lyx som jag ibland inte tror jag har råd med.

Emellan åt känner man sig sårad, tar upp gamla lik och ser på nya krig som inte ännu skett. Tänker på hur mycket det är han egentligen vet om dig, eller om han känner dig alls. Vet han om dina rädslor, dina demoner, har han upplevt alla dina olika sidor? När du är upp över öronen glad eller när du är helt förtvivlad. Hjälper hans armar att hålla dig hel när hela du har gått itu. Vad gör man med all viljekraft, du vill så mycket men tycks inte kunna göra något åt det. Du vill kunna lita på honom, men för varje sms han inte skickar när han är iväg är ett steg bak på stegen av tillit. Hur gör man när man innerligt vill lita på någon men har så många anledningar till att lämna honom.

När han går sin väg och stänger dörren bakom sig så tvivlar man och frågar sig själv ifall att han kommer komma tillbaka. Du vet att han vill vara med dig och bara dig, men samtidigt vet du om hans tidigare och vad han har gjort mot den han älskade. Har han gett henne ett löfte som var innan dig och brutit det, vad gör dig till ett undantag? Har han gjort det en gång, kan han göra det igen. Jag skulle vilja kunna styra mina och hans tankar, vara en fluga på väggen och kunna se om jag verkligen är hans enda, se om han ler när jag skriver en kärleksförklaring i form av god natt sms.

För i mitt huvud lämnar han mig om och om igen. I mitt huvud är vi inte sådana som i slutet får varandra.

Likes

Comments

Jag tror att dessa kommer bli mina nya skönhets favoriter eller det hoppas jag på! Ansiktsmasken har jag testat en gång tidigare (bortsett från att jag har den nu hehe) jag märkte ingen direkt makalös skillnad men förhoppningsvis kommer den efter ett par användningar. Balmain produkterna har jag suktat efter ett tag och kände att det va dags för mig att testa på dessa äntligen och jag hoppas innerligt att jag blir kär i dem! Älskar när man verkligen fastnar för produkter och verkligen inte kan gå en dag utan att få kli i fingrarna.

Imorgon sker förmodligen en liten förändring på håret, färg mässigt iallafall och sen är jag i djupt behov av en klippning kommer inte ens ihåg senaste gången jag gick till frisören för att få längderna avklippta, hmm. Får se om min frisör har tid i veckan eller veckan därpå. Nu ligger jag i sängen och ska sova, godnatt på er! <3

Likes

Comments

HÄR hittar ni jackan för er som också är sugna! Hoppar på hypen på denna jacka nu men bättre sent än aldrig! Är än så länge super nöjd har dock inte haft något tillfälle att använda den ute men den kommer förmodligen användas flitigt.

Det kommer aldrig finnas tillräckligt med snö för mig att sluta använda the skinnjacka!

Valde en storlek S i min, dock är den märkt som en 38a i jackan vilket är väldigt förvirrande? Har det hänt någon av er?!

Likes

Comments

"Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free until they find someone just as wild to run with them."

Min teori är att jag fungerar såhär. Jag springer för snabbt för mitt eget bästa ibland. Vad är det bästa för mig då? Ett par bra löparskor till en start kanske.. Jag har kommit en bra bit på vägen, den väg som definierar mig. Vem jag är och hur jag fungerar. I det här stadiet har jag inte alltid befunnit mig i. Självklart har det förstört tidigare relationer, deras krav skulle få bli min lag. Låter det rimligt? Menar att deras ideal och drömmar skulle få bli mina milstolpar i mitt välmående. Jag skulle låta någon annan forma mig, komma med synpunkter och formgiva mig. Missförstå mig rätt jag blev aldrig tvingad. Jag blev bara till en tvättsvamp. Sög åt mig av allt omgivningen hade. Satte upp en felaktig bild. Om jag lyckades bli som jag då trodde jag skulle vara, tycka som man skulle tycka. Då hade jag lyckats, men bara då. Jag var för rädd för att ställa krav. På mig själv & på andra.
Lägg stor vikt på ordet DÅ, dåtid.. Inte presens. För att kunna börja bli mig själv var jag tvungen att granska tidigare relationer, inget säger nog så mycket om sig själv som hur man låter andra behandla en själv. Jag insåg att jag var värd något bättre. Rättare sagt det bästa, precis som du. Det bästa för dig. Vid det tillkännagivandet blev det min första milstolpe. Jag började utveckla mina egna krav på framtida relationer som jag lägger stor vikt på. Hur vill jag egentligen bli behandlad? Inse att jag vill växa med någon, inte förminska eller förminskas med eller av. Jag tror därför att jag tillhör den som inte kan tyglas eller saktas ner. Utan jag behöver någon som springer utav samma skäl som mig.

Likes

Comments

Love these bad boys...

Likes

Comments

"People are not rain or snow or autumn leaves. They don't look beautiful when they fall"

Likes

Comments

Instagram@erengart