Träningen gick rip

Hej på er! äntligen tillbax, Idag så var jag helt inställt på att träna ett tungt benpass. Det började bra men jag fick ingen kontakt med rumpan, fick mest ont i ryggen och handlederna. Måste träna mer på min form tror jag. Jag hade också skrivit upp ett tränings schema inför passet men det gick inte att utföra. Jag gick så sjukt ont i benet att jag inte kunde fortsätta med marklyft eller annat. så jag fick göra lite magövningar istället vilket fick bra.

Fick in lite små benövningar, och 1 km på bandet. mer än så gick det inte idag.

MEN, idag fick jag mitt paket från proteinbolaget, Det innehöll en av deras T-shirts svart M, svart shaker, 100 % whey premium chocolate dream och Recoil bands 3 pack.

Recoil banden är i 3 olika färger (motstånd) grön-lätt, blå-medel, Röd- tungt. När jag skulle testa den gröna så gick den av direkt. så jag kontaktade deras service och berättade vad som hände. Hon som jag fick prata med var otroligt snäll och hon valde att skicka ett nytt 3-pack till mig! blev så otroligt glad! Älskar er proteinbolaget!

Iallafall, Tröjan i M var rätt tight men den satt bra på, kan lätt beställa en L sen också. Älskar verkligen deras tryck på tröjan.

100% whey chocolate dream är min favorit, den funkar super bra med både vatten,mjölk och almond mjölk.

shakern är ju bäst den också, kan hända att det läcker ibland enligt mig men får hoppas att denna är bättre haah.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229