Header

Bailey, Youtube

Jag och Erik ska köpa hund... wow. För tre veckor sedan spelade jag in denna video där jag berättade lite om mina känslor för det nya året och om allt inför vårt hundköp. Tiden har gått fort och idag när jag publicerar denna video så är det torsdag, och dagen innan vi åker och hämtar hem vår Bailey. Jag hoppas verkligen att jag fortsätter filma och dela med mig av vår resa tillsammans här på youtube. Inte för någon annans del, utan för min egen skull. Så att jag senare i livet kan titta tillbaka på dessa klipp och se allt vi gått igenom.

Instagram: @cockerspaniel.bailey | @emelieperssons

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I torsdags fyllde min älskling 25 år. Det är mäktigt, att få älska en människa och fira varandras födelsedagar tillsammans år för år. För oss var detta 3:e gången som vi firade Eriks födelsedag. Tänk att vi i augusti i år har hållt ihop i fyra år. Min fina, underbara, omtänksamma bästa vän och pojkvän. Aldrig skulle jag medvetet såra honom eller på något vis göra honom illa. Aldrig aldrig aldrig någonsin. Han betyder så oerhört mycket, ser alltid till att jag har det bra, vill mitt bästa och försöker med alla medel få mig att må så bra som möjligt. Han är min, och jag måste ofta påminna mig själv om vilken tur jag har att ha honom vid min sida.

I födelsedagspresent av mig fick han två upplevelser som vi skulle göra tillsammans redan nu i helgen. I söndags började vi dagen med brunch på Creperiet i Lund stad. Stället var verkligen mysigt med sin egen stil och charm. Goda mat och efterrätt crepes. Verkligen värt ett besök!! Dock tur att jag bokat bord då stället var fullt. När vi brunchat färdigt vandrade vi hemåt igen, packade våra väskor och körde till Hotell Mossbylund för två dagar av spa. Vi checkade in vid kl.15:00, spaade, fick duo massage (så skönt!!), spaade lite till och på kvällen åt vi tre rätters middag. Maten var verkligen underbar. På morgonen därefter åt vi god hotellfrukost, spaade och gick på yoga kl.10. Vi lämnade Mossbylund utvilade och glada vid tretiden.

Både jag och Erik är så nöjda med vår vistelse. Helgen har varit underbar<3

Likes

Comments

Bailey

Om tre dagar.. åker jag och Erik, strax efter lunch, upp till Blekinge och hämtar hem vår lilla Bailey. I förra veckan fick vi reda på vilken valp som kommer bli vår och med kom denna underbart söta bild. Som jag skrivit innan så kan jag verkligen inte förstå det. Tänk känslan när vi får lyfta upp henne och sätta oss i bilen och köra hem till Lund. GAAH! mitt liv är så bra just nu.

Likes

Comments

DAGBOK, Bailey

Gott nytt år på er alla, hoppas ni har haft en skön start på det nya året än så länge.
Jag måste verkligen säga att jag är riktigt nervös, spänd och förväntansfull över 2018 och allt vad detta år har att erbjuda. Och kanske ni förstår varför om ni läste mitt förra inlägg med mina mål detta år.

Vi ska köpa hund. Alltså say whaaat? jag förstår ingenting. Jag, jag och Erik tillsammans, ska inom bara tre ynka veckor få hem en liten sprallig cocker spaniel valp hem till oss. Detta är verkligen så nervöst och spännande på samma gång. Jag är verkligen överlycklig. Ingen är lyckligare än mig just nu, jag har bara inte riktigt förstått det ännu. Att vi faktiskt kommer att äga en egen hund om bara ett par veckor.

Pga att jag inte riktigt har tillåtit mig själv att förstå hela detta dröm scenario än, så har jag svårt att köpa hem saker. Det känns liksom som att något kommer gå fel, och att jag inte kommer få hem någon hund när det väl är dags. Som om att jag slänger ut onödiga pengar på saker jag inte behöver. Men jag försöker komma över detta och i helgen var jag med min syster och handlade hem de allra första hundsakerna någonsin!! Vi köpte lite smått och gott. Bland annat halsband, sele och koppel, klotång, schampoo, leksaker m.m. Jag är inte färdig shoppad ännu men tänkte ta med mig Erik en dag istället och köpa hem de lite "större" sakerna. Så som hundbädd hemma och till kontoret, mat och vattenskål, filtar, hundburar, hundgaller/hage, bilstols-skydd samt bilbälte.

Detta är verkligen en av mina största drömmar och en som känns så långt borta. Jag kan verkligen inte förstå det! Så lycklig så lycklig. Jag ska få mig en bästaste vän, en att umgås med, mysa med, ta långa promenader, träna och leka. Jag längtar och ser fram emot allt som vi har framför oss. Ett första tillskott i min och Eriks lilla familj.

Samtidigt är allting väldigt nervöst. Vi kommer få hem en liten bebis, ett tomt blad som vi ska hjälpa till att fylla och lära med massor av kunskap. Vi kommer att bli trötta, vilja sova utan att bli väckta och ha en dag då vi inte behöver bry oss om att valpen gör sina behov inomhus. Men dessa dagar kommer. Först ska vi tillsammans gå igenom en helt underbar och lärorik period med vår egen lilla bebis Bailey. Med massor av mys, lek och glädje. Jag tror och hoppas att detta kommer bli så, himla, jätte, fantastiskt, underbart, bra och att vi har många år tillsammans framöver. Jag, Erik och vår Bailey.


Likes

Comments


Emelie Persson