Hejsan hoppsan all gummi snoppar..

Ehm ah okej Emelie.. Moget där va???

Jag tänkte bara meddela er lite att jag kommer så småning om att lägga ut mer bilder på vad jag gör när jag inte pluggar så ni får se lite mer utav mig för jag vet att bloggen inte alls har blivit så mycket att ni får se mig eller vad jag gör så tänkte bara meddela er att ni kommer få se mer utav mig jag lovar.

Kommer bomba med massa bilder så ni får se och det kommer troligtvis bli lite roligare också. Kommer även fortsätta med det andra jag lägger ut som vanligt men lite mer utav mig :)

Likes

Comments

Just nu är min vardag inte alls rolig.. Den består bara av en massa plugg. Just nu har jag extra mycke plugg pågrund av att jag är klar med skolan den 3e juni och sen den 7e juni börjar jag jobba ordentligt på mitt jobb.
Jag har liksom praktik/skola och jobb före och efter skolan så jag har inte så mycke fritid och när jag väl har fritid så ägnar jag den tiden åt pluggandet tyvärr och självklart försöker jag där i mellan att träffa kompisar för att inte lägga ner all min tid år pluggandet..

Och med detta så ville jag få sagt att ibland kan bloggen få lida men då vet ni varför den ibland får lida lite pin..

Försökte va lite rolig på sluten men blev typ stelt haha så sämst jag är alltså.. Menmen..

Har ni frågor och funderingar över nånting så lämna en kommentar eller maila mig så ska jag försöka svara så gott jag kan på det. Ha en sån fin dag nu mina kära och njut !

Likes

Comments

Här kommer det lite tips till dig som inte visste om hur bra kokosolja är egentligen!
Så jag tänkte ge er 10 tips på olika saker ni kan använda kokosoljan till.

1. Ha kokosolja som hårinpackning ha i mellan 20-30 minuter skölj sedan ut ordentligt. Du kan även använda som hårolja i topparna.

2. Du kan använda kokosolja för att ta bort makeup i ansiktet massera in kokosoljan i handen och sedan ta bort överflödigt smink och skölj. Du kan även använda kokosoljan som en nattkräm.

3. Du kan använda kokosoljan på ögonfransar och ögonbryn. Ett tips är att smörja in dom innan du ska sova.

4. Märker du att mascaran börjar torka eller liknande då kan du ta en liten klick av kokosoljan och blanda runt det i mascaran. Det hjälper ett litet tag med ett tips är ju att köpa en ny :)

5. Du kan även använda kokosoljan till en body skrubb, du blandar då socker och oljan. Testa gärna på ett litet område och se så du inte får utslag eller allergisk reaktion.

6. Du kan även använda kokosolja som läppbalsam.

7. Du kan även använda kokosolja på solbränna, eksem, insektsbett och akne.

8. Du kan även använda kokosoljan som lotion.

9. Blanda en matsked kokosolja i varmt te för att hjälpa till att snabba återhämtning från förkylning, influensa eller ont i halsen.

10. Blanda kokosoljan med salt för att ta bort torr hud på fötter.

Likes

Comments

Idag presenterar jag youtubern Therese Lindgren!

Hon är faktiskt den andra youtubern jag fastnade för, det var genom antys kanal som jag hittade henne så jag tackar verkligen Anty för det.

Therese är verkligen grym på det hon gör utan tvekan älskar verkligen hennes vlogar och när hon testar på olika saker i videosarna. Mycket av det Therese har berättat på sin kanal känner man igen sig själv i och tycker verkligen om hennes kanal. Det gäller samma för henne hon inspirerar en så mycket och man får själv så många idéer i huvudet att hjärna typ kollapsar lite i mellan åt haha.. nej men jag tycker verkligen ni ska kolla in Therese kanal och även hennes nya webbshop som hon har startat! Ni kommer inte ångra er iallafall kan jag säga.

Har ni någon favorit youtuber ni skulle vilja tipsa om som jag kan kolla in? Eller har ni samma favoriter som mig? :)

Therese kanal Therese Webbshop


Likes

Comments