Postad i: Felizia

Hej underbara läsare. Som jag berättade tidigare så har jag haft sjukt mycket att göra och jag skulle berätta för er vad det handlade om. men nu äntligen får jag berätta💎💎💎💎, ja ni läste säkert rubriken. Jag är IAF med i Sveriges modigaste 2017! Ni får absolut inte missa premiären. Det kommer bli så jävla sjukt galet. Ni kan följa Sveriges modigaste på tv3 och Instagram. Och vill ni följa mitt äventyr så hittar ni mig på Instagram Ciarafelizia. Ös på med frågor om ni undrar något så ska jag svara så gott jag kan. Igår var det pressträff och vi fick se första avsnittet. Fan vad grymt det var säger jag bara!! Hoppas att ni hejjar på mig!! ❤❤❤

Puss och Kram Felizia


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Felizia

Hej på er! :)

Jag ville bara tala om att jag inte har slutat blogga, men jag har haft lite paus den här veckan pga att nästa vecka händer det grejer! Ni kommer få veta mer på tisdag!

Puss och Kram/ Felizia

Likes

Comments

Postad i: Emelie

Vill medje att jag har inte varit riktigt i topp för att blogga. Men ibland kan det va så jag vet nämligen inte vad jag ska blogga om riktigt då mitt huvud bara snurrar av tankar.

Jag vet knappt ens själv vad jag håller på med asså. Förstår verkligen inte. Allt bara är kaos i mitt huvud.

Men ska försöka skriva nått inlägg idag men det blir senare isånnafall

Likes

Comments

Postad i: Felizia, Tankar/åsikter

Heeej på er underbara babes!

Hur mår ni? Jag har haft lite "semester" från mitt bloggande som ni vet pga mitt mående. Men jag ska ta nya tag och kämpa på den här veckan. Jag ska sprida lite extra glädje som kommer inifrån.
Vissa kan uppfatta mig som sur i en del inlägg, men det är jag absolut inte. Däremot är en en person med starka åsikter, och därför gör jag gärna sådana inlägg. Känns lite som att jag kan prata av mig. Men jag respekterar också de som inte har samma åsikt som mig självklart :)

Och en sak vill jag avslöja, snaaaaaaaaart kommer det hända något heeeeelt sjukt och galet. ♥

Puss och Kram / Felizia ♥

Likes

Comments

Postad i: DeepTalk/Storytime, Felizia, Tankar/åsikter

Jag är väl medveten om att mina inlägg kan ha varit ganska deprimerande att läsa på sista tiden. Men det är så det är. Ibland ser jag på andras bloggar om deras lyckliga liv och undrar om det verkligen är som det ser ut? För många är det säkert så självklart, jag dömer ingen.

Men visst brukar jag vara den goa och glada tjejen, ja. Men jag sitter inte och skriver inlägg om hur lycklig och glad jag är när jag inte är det. Jag mår jätte jättedåligt, och jag står för det. Sen finns det gånger då jag mår jättebra. Då visar jag det. Men just nu har jag en jävligt äckligt tuff period som jag inte vet om jag klarar av. Det märks. Jag försöker och jag kämpar. Men en sak är jag riktigt trött på. Det är folk som uttnyttjar min snällhet. Bara ska ha och ha men ger ingen som helst tacksamhet eller uppskattning tillbaka. En sak är säker och det är att jag tar absolut inte någon skit. Från någon. Jag pratar om en del i min närhet som betett sig såhär. Sen när folk ljuger, HUR kan man ljuga för andra. Jag minns en tid, som jag ska berätta om en annan gång. Men jag har sagt till dessa personerna. Det får inte vara en del av mitt liv längre. Speciellt inte nu. Jag finns alltid här för många, men nu måste jag tänka på mig själv. Innan jag går sönder helt.

Jag må låta hemsk, men det är jag inte. Jag måste bara få må bra själv igen. Jag hoppas att få sprida den glädjen här på bloggen och tillslut. Men just nu är inte verkligheten så, och då kan jag inte fejka till det heller.

Så därav kanske det kommer dåligt med inlägg från min sida. Men om jag mår bra igen, så kommer det bli roligare också.

Jag tar som sagt absolut ingen skit, och tyvärr lämnar personer som inte kan bete sig. För första gången så ska jag tänka på mig.

Glöm inte att sprida så mycket kärlek ni bara kan, till alla. Det kan göra någons dag. Ni som vill och ni som orkar. Och ni alla är bäst, på ditt egna sätt.

Kram / Felizia <3

Likes

Comments

Postad i: Felizia

Hej alla ni. Idag är det äntligen fredag igen. Så skönt! Idag ska jag försöka att spela in min cover. Det är så svårt och jag är så oteknisk som man bara kan bli. Haha. Men jag ska försöka att få den klar så ni får höra imorgon ❤ / Felizia

Likes

Comments

Postad i: Felizia

Hej finaste ni. Nu blir det blogg inlägg från mig tre dagar i rad. Kul va? 😊 Jag har inte gjort så mycket i veckan förutom att äta semlor. Idag är det dag 1 på min träning. Hoppas det håller denna gången. Ge mig gärna tips på att klara detta.

Kram Felizia

Likes

Comments

Postad i: Felizia, Tankar/åsikter

Till er som är veganer. Jag beundrar er. Jag bryr mig fruktansvärt mycket om djur. Jag vill också lyckas vara vegan. Det är svårt, för alla mina favoriträtter är inte veganska. Snälla ge mig tips på hur jag ska lyckas. Jag är beredd att köra all in. För djurens skull. ❤

/ Felizia

Likes

Comments

Postad i: Felizia

Hej fina ni:)

Jag har haft det lite jobbigt på sista tiden men förhoppningsvis blir det bra snart. Därför har jag varit lite off. Det har hänt väldigt jobbiga personliga saker. Men nu är det ny blogg vecka och jag tänkte tala om att jag äntligen köpt en mikrofon. Jag tänkte pröva spela in en cover och lägga upp här, vad tycker ni om det?:) Ge gärna förslag på låtar också ifall ni vill :)

Vi hörs senare i EM ❤

/ Felizia

Likes

Comments