En Ölandsroadtrip.

Hej mina kära vänner! I helgen hade jag och mina kära vänner från klassen planerat in en rundtur på Öland. Hade ju varit skandal om jag låtit dem bo tre år i Kalmar utan att besöka min ö ordentligt, haha. Först skulle vi egentligen bara iväg lördag och söndag, men vi var lediga även fredag så vi tjuvstartade lite. Vilket var ganska tur eftersom de var väldigt dåligt väder både i lördag och söndags.
Vi började vår tur med att åka upp mot norra Öland. Eftersom jag bott på södra delen så var de spännande att åka upp till norra för en gångs skull. Jag har ju varit där, men inte alls lika ofta. Väldigt sällan som jag åker norr om Borgholm faktiskt. Vi hann med långe Erik, Byrums raukar, Solliden och eftersom ingen av dem någonsin varit på Böda Sand så svängde vi förbi där med. Kvällen avslutades med att jag, Alice och Jennifer stannade hos mina föräldrar för en övernattning. På lördagen vaknade vi då tyvärr upp till åska och regn men väntade på att Emma anslöt sig så åkte vi för att leta efter guldfiskarna på Alvaret. Har aldrig varit där men hört så många av mina vänner prata om dem. Vi gick först för långt, men hittade dem tillslut. När de började dugga bestämde vi oss för att ”nu jävla ska vi hitta dem” så att de blev värt besväret, och till slut så. Sen avslutade iaf jag Ölandslagen med en kroppkakslunch och drog iväg för att fira Becca som fyllt 25år.
De var vad jag hann med. Var så mysigt och ska nog se till att göra en likadan tripp med Simon någon gång i sommar också. Puss och kram!

Gillar

Kommentarer