De har tagit studenten.

Imorgon är det en vecka sedan Emma och Felicia tog studenten. Jag tänkte att jag skulle vara snabb och lägga ut dessa bilderna redan dagen efter medans alla flöden var fulla med studentbilder, men oj vad tiden flyger iväg. Tiden flyger lite extra snabbt också när man tänker på att det var fem år sedan jag själv tog studenten.

Vi började i vanlig ordning med att se utspringen och hänga på dem sånt som man brukar. Eller brukar är kanske inte hela sanningen då jag hängde på en äggkartong runt halsen på Emma. Sen gick jag, Matilda och Amanda vidare mot Krögers och mötte upp Molly och några tjejer och tog några drinkar och kollade när flaken körde förbi med en massa fulla och glada studenter. Där fick vi oss också en härlig, men ofrivillig, champangedusch. Av några i Emmas klass visade det sig efteråt.

Vi spred sedan ut oss på olika mottagningar men de flesta avslutade hemma hos Emma. När de flesta dragit hem så var det bara jag och Matilda som hängde med våran student ut. Och jag har nog aldrig känt mig så gammal, men ack så kul jag hade!

Gillar

Kommentarer