Hejsan älsklingar, 

Inte bloggat på ett bra tag nu onödigt med pauser jämt jag vet måste verkligen bli bättre på det. Men ibland är bara motivationen på botten och då är det lika bra att andas och låta det va, dagen har vart bra annars hade redovisning på florist lektionen gick sådär men skönt att få det gjort sen så fick vi gå tidigare på Historian, han tyckte att vi hade så bra ambitioner som var klara med allt haha. Ska ta en lång dusch nu och sen försöka sova praktik tidigt imorn. Hoppas ni har haft en super bra dag

// PUSS E 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Let someone love you just the way you are as flawed as you might be, as unattractive as you sometimes feel, and as unaccomplished as you think you are. To believe that you must hide all the parts of you that are broken, out of fear that someone else is incapable of loving what is less than perfect, is to believe that sunlight is incapable of entering a broken window and illuminating a dark room. 

Likes

Comments

Buketten vi fick göra i tisdags

Ont i ryggen och fett sliten kan ju sammanfatta min dag, sprungit runt på stan i nästan tre timmar idag rätt slutkörd kan man säga haha. gjorde kycklingsallad när jag kom hem och dog framför teven en stund, har haft så fullt upp idag vakande vid åtta och var helt fuckad fatta inte ens vf jag hade ställt klockan hahah orkar inte, hade iaf körlektion vid kvart i  tio och blev klar med stadskörningen så glad älskar att köra. inte långt kvar innan jag ska köra upp nu taggad till tusen. 

Vet inte riktigt vad det blir nu ska kanske hem till min gos saknat han så mycket. Hoppas ni har haft en underbar dag <3 

Tänk inte så jävla mycket, bara gå på känsla och låt saker bli som det blir 

Likes

Comments

Hejsan älsklingar! 

Får verkligen inte nog av alla höstbilder, finns så mycket jag älskar med hösten. När löven faller ner och färgar vägen så kommer minnena tillbaka alla minnen jag en gång försökt att glömma. Att förtränga de faktum att hösten förra året för nästan exakt ett år sen var en av de bästa tiderna i mitt liv är som att blunda för det som är rakt framför en, och det är precis det jag gör just nu jag förtränger minnena av nått jag älskade och blundar för det kaoset som är rakt framför mig. Utan rädsla så låter jag det kaoset bli min vardag, jag är inte rädd för att tappa bort mig i den fuckade verkligheten jag sett nu. Det kanske för att jag inte vågar inse eller för att jag inte orkar kolla upp och se hur förstörd jag är, jag vet att jag bara behöver ta ett steg för att komma bort från personen som kommer bli mitt fall. Men att svälja stoltheten och inse att man inte kan rädda någon som är förstörd är så långt ifrån det jag tror på. 

Min lycka är mitt minne, minnena av dig med dig är det som gör hösten så underbart vacker. 
Likes

Comments

Jag är så fruktansvärt förvirrad och jag vill inte behöva göra det här valet, jag kan inte ens sätta mig ner och försöka tänka ut hur jag ska göra tårarna tar över när jag förstår att vad jag än gör så kommer det fucka. 

Liksom han var allt jag ville ha och när han drog kändes det hopplöst jag visste att jag aldrig skulle kunna känna samma sak med någon annan han var mitt allt och min största önskan var att han skulle komma tillbaka och att jag skulle få se den personen jag blev kär i. Nu när min önskan slagit in så undrar jag vad som är värt, det är inte perfekt det är långt ifrån perfekt och det skrämmer mig att släppa det jag har  för någon jag inte kan lita på och något jag inte är säker på. 

Det jag har nu är mer självklart och det gör mig lycklig, jag vet att jag vill va med någon som verkligen visar att jag betyder något. Att kasta bort allt det skrämmer mig, jag vill inte göra det valet. 

Det enda jag vill är att kunna lita på dig igen att veta att allt du säger kommer vara sanning och att du inte drar på samma sätt igen, jag vill att det ska vara självklart lika lätt som att andas liksom.

Likes

Comments

Hejsan älsklingar. 

Har precis kollat klart på Teen mom och ska dejta sängen snart men tänkte göra ett inlägg innan jag deckar. Känns konstigt att sova hemma haha har sovit hos min gos i snart två veckor tror jag så lite ovant att sova i sin egen säng, men skönt ändå. Är ledig imorn så ska ta tag i teorin och även färga håret, funderar verkligen på att färga vinrött kommer nog bli rätt snyggt sen tar jag antagligen tåget till min gos och sover där. Veckorna går så otroligt fort och vi har så sjukt bra schema blir så glad, sen så är hösten så otroligt mysig. 

Puss// e 


Likes

Comments

Tänkte starta upp bloggen igen och verkligen jobba med den, har ändrat lite design och ändrat header är rätt nöjd ändå. Bloggen har alltid varit ett bra ställe att skriva av mig när livet är som mest komplicerat även om orden inte kommer ut rätt så får jag mer ordning på mina tankar. 

Just nu mår jag helt okej, vilket förvirrar mig då jag borde vara överlycklig och sväva på moln. Det är som att jag vägrar låta mig själv bli lycklig igen, jag låter inte lyckan ta över min dag och göra den rosa med enhörningar, inte längre. Kanske aldrig igen. Vilket skrämmer mig för jag har alltid tyckt att den känslan är allt som gör livet värt att leva, Jag känner inte igen mig längre, när jag ser mig i spegeln så ser jag lösögonfransar och massa smink, smink som ramar in livlösa ögon. 

Det är inte vackert att tappa bort sin personlighet och åsikter i samhällets ständiga krav och sjuka ideal. 

Puss // E

Likes

Comments

This is why i don't cry about it, because i know that you will be sorry. You will regret everything you did and everything you said, and when you decide to come back again i won't be here waiting, because i would rather die than feel the same. 

Likes

Comments

Hejj, har inte bloggat på ett bra tag nu men har haft fullt upp ända sen sommarlovet började. Har vart i Kil och förr förra veckan var jag i Oskarshamn i en vecka, även fast det inte blev som det var tänkt så är jag otroligt glad att jag åkte. Har nog vart hemma i två dagar på tre veckor, men älskar att alltid ha nått att göra. 

Ska snart på körlektion och sen till Marieberg för lite shopping perfekt i det här vädret. Kanske ska träffa en väldigt fin person ikväll också saknat honom otroligt mycket. 

Snälla försök inte förstå, du ser inte hur mycket du förstört inom mig. 

Likes

Comments