När sockersuget kickar in så får man hitta på andra goda saker. Idag blev det smoothie för mig och nötter för andre. I morgon är det ätardag men känns inte som jag förtjänar den riktigt då jag småfuskat och vart sjuk hela veckan! Men blir nog att äta massa gott ändå. Sen drar de förhoppningsvis igång med lättare träning på söndag om huvudvärken är borta!

• Blåbär (fryst)
• Hallon (fryst)
• Mango (fryst)
• Lite mjölk
• Vaniljkvarg

Blev super gott!!

Kram Emelie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 33 Readers

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen pusta ut då läkarna på sjukhuset konstatera att inget farligt finns uppe i hjärnan min. Troligtvis bara migrän, vilket absolut inte är kul men mkt bättre än de andra sakerna som läkarna undersökte på mig under de två dygnen på sjukhuset. Så nu är nog både jag och mina nära och kära lättade!

I går kom André hem med ett paket ifrån MMSports, så skapligt sugen jag blev på att bli frisk nu och kunna få återgå till mina dagliga rutiner. Dvs jobb och att André tvingar med mig till gymmet!

Kram Emelie

  • 118 Readers

Likes

Comments

Idag har jag vart på sjukhuset näst intill hela jävla dagen. På grund utav ett migrän anfall förra måndagen som inte vill ge sig. Har haft huvudvärk i över en vecka nu och igår spydde jag till och med på jobbet pga huvudvärken. Så idag tog jag kontakt med 1177 som sa åt mig att genast ta kontakt med akutmottagningen för mer hjälp.

På akuten har jag vart hela dagen och där har de tagit en massa prover. (Vilket är bra) Bland annat sattes en infart dit, ett EKG togs samt ett blodtryck, neurologiska tester, rörelse tester, normal undersökning samt att jag även haft något på fingret som kollar min puls under hela vistelsen på akuten.

Efter en massa prover fick jag beskedet att de inte kan göra något mera förens i morgon. Jag fick då ta tabletter och sedan fick jag två val. De ena var att sova kvar på akuten eller sova med uppsikt hemma (dvs hos mamma då André jobbar kväll). Valde då såklart att sova hemma hos mamma!

Imorgon väntar hjärnröntgen och ev ett ryggmärgsprov. Inget jag ser fram emot men hoppas att jag kan få hjälp med denna jävla huvudvärk.

Önska mig lycka till!!

Kram Emelie

  • 291 Readers

Likes

Comments

Jag och André har börjat med en diet, som kallas lchf mellan. Detta innebär att vi får äta kolhydrater, men enbart ett vist antal gram per dag. I mitt fall är det 38 gram som gäller.

När vi lagar matlådor brukar vi göra några storkok så att vi har mat för resten utav veckan som bara är att värma på efter träning, på jobbet, etc. Så denna vecka har vi bestämt oss för tre olika rätter som sammanlagt blev 20 stycken matlådor.

Igår kväll laga vi lchf tacogratäng, denna blev super god. Utav denna maträtt blev det sex stycken matlådor.

Idag har jag lagat kålcarbonara vilket jag vet är supergott då vi lagat detta förut. Utav detta blev det åtta stycken matlådor.

När jag var klar med carbornaran kom André hem och vi börja laga ännu mer mat. Denna gång enligt ett helt nytt recept. Det jag laga tillsammans med André är en slags kycklinggratäng. Denna innehåller dijonsenapsröra, kycklingfiléer, tomat & färsk basilika.

Gratängen ska sedan serveras med kokta haricots verts eller annan önskad grönsak. Är som sagt ett nytt recept så får se om de smakar lika bra som det låter när man läser igenom receptet! Utav detta recept blev det sex matlådor och kvällsmat till oss båda nu ikväll.


Recept och en bättre recension på våra lchf maträtter kan läggas ut någon dag då jag har lite mer tid. Om så önskas!

See u later aligator!

TACOGRATÄNG

KÅLCARBONARA

KYCKLING

Kram Emelie

  • 421 Readers

Likes

Comments

Mina rutiner innan ett träningspass innebär att häva i mig en Shake som består utav aminosyrorna BCAA, samt 2st burn kapslar. På morgonkvisten sväljer jag även 2st omega-3 kapslar, 1 kapsel betakaroten och 1 kapsel CLA.

Efter träning åker en Shake ner med protein kosttillskott. Då kroppen är som mest mottaglig för näring 30-60 min efter träning. Samt att de ger en bra återhämtning för kroppens arbetande muskler efter ett hårt träningspass.

Kram Emelie

  • 395 Readers

Likes

Comments

Jag och André har bestämt att lördagar är = ”ätardagar”. Vilket innebär att vi får välja själva vad vi är sugna på och vill äta. Jag fyllde på mitt godisförråd med lite ”nyttigare” proteingodis ifrån pandy. Har smakat alla utom salta kettlebells och de jag har smakat har varit suveräna. Dock lite konstig konsistens på chokladerna men inget som störde mig då jag inte är så kinkig.
Sedan har jag och andre redan planerat att vi ska äta protein pannkakor till lunch och ute mat på kvällen. Protein pannkakorna vi ska göra är ifrån svensktkosttillskott, vilket de flesta utav mina tillskott är ifrån. Gillar det märket starkt!

Kram Emelie

  • 372 Readers

Likes

Comments

Helt klart min och Andrés Favorit intag efter ett träningspass.  Därför har vi idag köpt på oss en hel del. André skämdes till och med lite när vi lassa upp alla på bandet.

Kram Emelie

  • 386 Readers

Likes

Comments

Efter ett långt uppehåll utan träning, så har jag nu sakta börjat träna igen.
Träffa en pojke för lite drygt ett och ett halvt år sedan som har fångat mitt intresse istället.
Denna kille har nästan aldrig tränat innan men kom ändå med idén att vi skulle börja träna igen.
Jag visar han det jag kan på gymmet och han hjälper mig att orka ta mig dit! Ett skit bra teamwork dvs!

Här kommer jag förhoppningsvis skriva lite mer nu under de kommande veckorna för att försöka hitta min motivation igen!

Bilderna till höger är tagna för en månad sedan och de till vänster är tagna i lördags. Det är helt enkelt så här jag ser ut idag och därifrån jag nu startar emot nya mål!

Kram Emelie

  • 386 Readers

Likes

Comments

I går var vi på Skansen och gröna Lund. Riktigt roligt då jag aldrig vart där förut. Jag och Andre åkte allt medan mina svärföräldrar åkte med på bergodalbanorna och sedan skratta med mig och André när vi stod nervösa i kön till de "läskiga" karusellerna.

Idag utforska vi shopping och gamla stan som avslutades med en spökvandring. Otroligt kul men jobbigt då vi går hela dagarna, men så värt det!!

Kram Emelie

Likes

Comments