|| i sammarbete med dufflashes ||
Hur snygga är inte dessa fransar från "dufflashes" dom är verkligen super snygga, dom är även äkta mink och går att återanvända upp till 25 ggr beroende på hur man sköter de. Sen har jag lagt på en glittrig ögonskugga från revolution som är min absolut favorit ögonskugga!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links
the perfect weekend outfit

Detta är för mig verkligen den ultimata perfekta ugångs klädslen, en snygg outfit med passande skor,choker och den perfekta lilla väskan som inte är ivägen men ändå får plats med de viktigaste man måste ha med sig. har lagt in länkar till hela outfiten för att ni lättare ska kunna komma till varan ni är intresserad av.


Likes

Comments

Finally friday

ÄNTLIGEN fredag, denna helgen ska jag endast ta de lugnt, skönt och faktisk bara slappa, ska dock in till malmö i morgon med mina kära vänner och äta buffe, men äta orkar man alltid ;) klickade hem ett par grymt snygga byxor jag tänkte visa upp nästa vecka som är köpta ifrån nelly,har velat haft såna hur länge som helst men aldrig hittat dom perfekta.. mer får ni se nästa vecka.. hoppas ni alla får en grym helg!!

Likes

Comments

Mina absolut favorit fransar kommer ifrån "infintylashes" på instagram, dom är äkta minkfransar och kostar 129kr inklusive frakt, hon som säljer dom har 3 stycken olika fransar, fabulous, dramatic och mina favoriter Flawless, nu får mina läsare även 10% rabatt om ni uppger "emelie10"

Likes

Comments

Contains affiliate links

Visste ni att rebecca stella har sjuk rea på sin hemsida med en massa snygga kläder för ett grymt pris! här plocka jag ut fyra av mina favoriter, intresserade av någon av mina favoriter? klicka på bilderna så kommer ni direkt in på just de plagget!

Likes

Comments

Japp då va jag tillbaks på bloggen för ett nytt försök efter haft en väldigt lång paus 😅
Känner att jag har mer inspiration och lust till att börja igen, kommer blogga om allt möjligt som faller mig i smaken, och hoppas att kunna bjuda på lite mer intressantare inlägg då jag tycker att de flesta bloggarna här på nouw ser exakt lika dana ut med samma tråkiga inlägg..
Men för er som inte vet heter jag Emelie Svensson, är 18 år och bosatt i Skåne, har en stor passion för makeup och skönhet så de kommer ni få se i en hel del inlägg, kommer även dela med mig om tankar, tips och andra roliga saker så hoppas ni stannar och följer med mig på denna resan! 😘

Likes

Comments