BIlden talar för sig själv!
Dessa punkter är för varje skoluppgift som då innebär antingen prov eller muntlig redovisning!!

Det är så mycket som händer nu, och samtidigt så ska man hålla på med studentförberedelser och även ta hand om lägenheten.. 

Men det är bara att tuta och köra så är det snart över!! :D Längtar så mycket tills studenten, och imorgon så öppnar intagningen för högskolor!!! Så ska in imorgon på antagning och börja söka högskolor!! :D :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

De sista åren så har statistiken för Vård och omsorgsprogrammet sjunkit. Jag vet inte varför, men det är lite tråkigt, linjen har mycket rykten om sig så som: Torka rumpan linjen, dåligt betalt etc.

Men jag hålls riste med!

För det första så kan inte vem som helst gå den här typen av linje, inte för att  man har problem i skolan eller att den har mycket krav. Utan för att gå en sång här linje så måste man vilja jobba med människor. 

Min syn på det hela är att det är den bästa linjen som finns för mig. För att jag älskar att hjälpa människor, att få ge andra stöd så dem kan klara av sin vardag.  Att man kan få torka någon efter att den vart på toaletten tillhör, och det kanske inte är det absolut trevligaste. Men jobbet man får som undersköterska är SÅ mycket mer än bara de. 

Ja det kanske inte heller är så bra betalt, men det är tacksamt, och man gå hem med ett gott samvete och man vet att man har gjort något bra för någon annan. Och det kan man inte köpa med pengar. 

GIllar ni att jobba med människor? Är ni intresserade av att vara stöd/hjälp för andra människor? Tveka inte gå en utbildning och bli undersköterska/skötare/personlig assistent, finns många yrkesnamn efter den här utbildningen.

Likes

Comments

Mia Törnblom är personlig coach, som genom sina böcker vill förmedla tips och vägledning för självkänsla. Hon har gett ut flera böcker där hon väljer att rikta in sig på olika levnadsformer och åldrar samt livssituationer.

För endast 51:- så kand u köpa hennes bok.

Självkänsla nu! Din personliga coach visar hur

EL James - Femtio nyanser av honom (Fifty Shade's of Grey) är den första delen i berättelsen om Anastasia Steele och hur hon träffar Christian Grey.

Nu på bokus så blir berättelsen även din egen för bara 47:-!


Hos Lagerhaus finns det även en massa fina koppar till en väldigt bra pris! Perfekt till bokläsningen!

Björn: 39:-/6x 199:-

Svartrutig: 59:-/ 6x 299

Helsvart: 49:- / 6x 249

Village: 39:-/6x 199

På bilden hittar ni länk till produkten och sidan.

En skön fleece filt blir ju pricken över i:et!

Endast ​99:- ​från Lagerhaus.

Likes

Comments

Såhär ser skolan ut just nu, dessa uppgifter är vad som ligger på schemat, och jag sitter nu med tanken om jag ska rå plugga dem sista dagarna nu innan lovet. Eller om jag ska ta det lugnt på lovet och plugga lite från och till. Det kanske inte ser ut att vara så mycket, men tänkt på att varje uppgift också tar cirka 2-3 timmar att göra, så det är rätt så mycket timmar som ska läggas ned på detta.

Svenska: ​Diktanalys

​Engelska: ​Uppsats+bokläsning

​Sjukvård: ​Praktikuppgift (skriftlig+muntlig presentation) + bränn&kylskador frågor ska besvaras

Geriatrik: ​20-25 frågor att besvara

​Samhällskunskap: ​Prov V. 11 (politik)

​Gymnasiearbete: ​Redigera film, skriva om utvärdering + resultatLikes

Comments

Sitter just nu på Johans skola och väntar på att han ska göra klart sitt prov. Efter de så ska vi ut och luncha på stan för att sen begära oss hem. 

Jag har idag vart i skolan man bara för en liten stund, eftersom alla lektioner för idag är inställda. Men under tiden så fick jag tips på en bok som heter: ​Jag äger! ​som är skriven av ​Mia Törnblom. ​Är det någon av er som har läst den? Den är iallfall tillägnad tonåringar och i boken så tar Mia upp om hur det kan vara för tonåringar, konsten av att kunna säga nej och att kunna sätta gränser på ett sätt som känns bra för en själv. 


Jag själv har otroligt svårt att säga nej, vilket leder till att jag sitter med alldeles för mycket ansvar. Ansvar som jag inte ska behöva ta. 

Så ska senare till Bibblan och låna hem boken. (Jaa, jag lånar böcker, tycker det är miljövänligare och sen är det lite mystisk det här med att inte veta vilka som läst den innan och vart boken har varit.)

När jag läst ut boken så kan jag även göra en liten recension här på bloggen, så ni kan se vad jag tyckte om den.


Likes

Comments

Veckans blogg är Casajonna.

En ung bloggare som har både eget företag och är även krönikör. Hon gör film, hon fotar och hon även skrivit en egen roman som snart ska iväg till ett förlag. Hon inspirerar både mig och andra med hennes texter och bilder. Är det en blogg ni ska börja läsa så är det hennes!

Länk till hennes blogg har ni HÄR!

Bilderna som följer är med hennes tillåtelse LÅNADE från hennes egna blogg.

Likes

Comments

Godmorgon kära läsare! Vilken alla hjärtans dag det vart igår! Jag och Johan gick på Fifty Shades of grey. Som jag längre ner kommer att prata om. Efter bion träffade vi Jocke och Karin på Allstars, vi drack drinkar och hade bara trevligt.​Fifty Shades of Grey (varning! För Spoiler):

​Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen den började otroligt bra, men jag kände att det bara vart värre och ännu mer drama och att det gick lite till överdrift. Sen att slutet var så otroligt jobbigt att jag ändå längtar till att få se nästa film. Jag ska även börja läsa bäckarna eftersom jag vet att böcker alltid brukar vara betydligt mycket bättre än film. Så tills dess så vill jag inte uttala mig allt för mycket. Men jag kan säga att jag gick ifrån bion och för första gången i mitt lvi så förstod jag hur det kan kännas när någon får ångest och dem säger att det känns som att det är ett tryck i bröstet. Jag fick inte ångest igår men, det var som att någon hade stoppa i en handduk i bröstet  på mig. Nej slutet var otroligt TVÄRT. Så man måste ju se nästa del för att få ett bättre avslut.

Likes

Comments

Såhär har jag valt att se ut idag! Men fokus på dem röda läpparna, så har jag valt att ha väldigt basic runt ögonen. Så det inte blir kaka på kaka.

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag! Så jag vill ge kramar till alla som är här inne och läser sen vill jag även ge mina kramar till alla mina vänner och min familj.

Idag ska jag gå på Fifty shade's Of Grey med Johan, jag ska även göra en alla hjärtansdag sminkning som jag sen kan lägga ut bilder på!

För övrigt så vaknade jag för cirka en timme sen, jag sitter nu med mitt morgonkaffe efter jag stått och handdiskat här hemma hos Jonas. Jag tyckte det var min tur att ta disken här, så bäst att göra det innan det blir ett diskberg.

Juste! Har ni sett L'oreals privee och pure red kollektion? Det är läppstick och nagellack gjorda av kända profiler och dem är SÅ fina!!! Jag vill ha båda kollektionerna!!

Alla bilderna här nedanför tillhör L'oreal Paris!


Cheryl: Barely Greige

Doutzen Kroes: Barely Pink

Eva Longoria: Barely Golden

Freida Pinto: Barely Parma

Julianne Moore: Barely Peach

Liya Kebede: Barely Moka


Blake's Pure Red

Eva's Pure Red

Julianne's Pure Red

Liya's Pure Red

Likes

Comments

Ja min fredag har varit väldigt lugn och skön som har spenderats med några vänner till mig och Johan. Det har vart skönt att bara ta det lugnt, skratta och mysa. det är också anledningen till varför jag inte lagt upp någon outfit bild, för jag har faktiskt inte haft några kläder att visa upp. Jag har gått i mjukisbyxor hela dagen.

Men nu ska jag lägga mig och kolla på någon bra film, så hörs vi imorgon bitti till morgonkaffet!

Godnatt!

Juste! Jag ska kolla på The Other Women med bland annat Cameron Diaz och Leslie Mann! Två av mina favorit skådespelare! Har sett filmen ett antal gånger förut men den är så otroligt bra!


Likes

Comments