Åkte till Junosuando för att träna jakt med Falcon och Emma med hennes Golden Grim. Gick väl sådär. Han var alldeles för ivrig att komma ut i sök och ljudade som resultat av sin frustration. Grim skötte sig å andra sidan utmärkt och ska iväg på prov i slutet av denna månad!
Riktigt trevlig dag trots allt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var första helgen efter semestern kommen och arbetsveckan har gått kalasbra! Långa dagar och fordon som rullar.

Idag har jag varit på krossen och kört traktor. Älskar att vara där så länge inget går sönder.. Eller att man måste byta siktdukar för den delen. Det är tungt och det är grymt dammigt och skitigt att krypa mellan banden. Dagen har gått bra förutom en liten sten som fastnade i matningen som gjorde att vi fick stå ett tag.

Nu har jag satt en fläskfilé att tina och väntar på att gubben och hundarna ska komma hem sen ska jag försöka ge mig ut på en joggrunda för att få mina ömma ben att pumpa runt lite blod så jag slipper denna värk! 😉

Pärlan ⬆

Likes

Comments

Mitt efterlängtade benpass fick bli idag istället. Har haft så sjukt mycket att göra.

Värmde upp på crosstrainern (vilken effekt om man trampar i låg ställning och lutar sig lite bakåt) och roddmaskinen. Körde igenom hela benen och ärligt. Svetten rann! Vilket naturligtvis gjorde mig ännu mer taggad.

Har börjat köra med bb banden (bootybuilder) och testat lite olika övningar med dessa. Har svårt att få kontakt med stjärten men dessa hjälper något oerhört!
Liggandes på mage på en bänk med mediumbandet ovanför knäna och en pilatesboll mellan fötterna. Upp & ner, upp & ner. snabba och långsamma "kickar". fantastiskt!

Ny dag imorgon med nya möjligheter.

Likes

Comments

Skulle spola min lastbil men av någon anledning öppnade sig himlen och det var jag som fick en tvätt. Nu lunch!

Likes

Comments

Denna sommar har gått alldeles för fort. Den har precis börjat tycker jag men ändå så nära sitt slut. 1 månad kvar. Snart är det mörkt och frost på marken! Tycker dock hösten är den vackraste årstiden. Friska morgonpromenader och mysiga kvällar med tända ljus och alldeles mörkt utanför fönstren. Mmm!

Likes

Comments

Första dagen efter semestern avklarad. Som vanligt denna säsong så drar saker och ting ut på tiden. Hemma klockan 19. Tänkte köra ett benpass här senare. Nu ska jag bara smälta maten!

Likes

Comments


Att stiga upp klockan 05.00 på morgonen kändes lite tufft. Nu ska vi kämpa oss igenom detta och vända på dygnet! Tillbaks till rutinerna.

Likes

Comments

Vars får man orken ifrån? Har alltid varit en person som vill gå och lägga mig vid tio.

Igår råkade det bli en spontanfest. Fick kaffe främmande klockan 14. Skulle bara dricka kaffe och surra. Tog en öl tillsammans. Helt plötsligt var det middagstid så jag kastade ihop lite fetaost köttfärsbiffar med potatis. Happ.. Fortsatte surra om allt mellan himmel & jord. Vid det här laget hade vi druckit några öl. Sedan var klockan 21. Oj vad tiden går fort, tänkte vi. Sedan kom ett gäng till och började dricka och några till efter det.. Gick och lade oss 06.00.. Det är mitt livs längsta kafferep! Haha. Ingen ångest idag. Älskar då det "bara blir".

Likes

Comments

Att jag precis stigit upp och ska äta frukost klockan 12.41?

Likes

Comments