Heldag med Julia

Såhär blev naglarna! Allt gick på en timme och det var ju skönt. Har iförsig bara gjort naglar en gång men då tog det 3 timmar.. Jag är iallafall nöjd med dem i helhet men kanske velat slipat till vissa lite mer och lite kortare. Men tror det är en vanesak också! Men kommunikationen på salongen var lite svår för hon förstod inte så mycket så var ju svårt att berätta exakt hur man ville ha det. Men hon var jätteduktig och jag är ju nöjd så inget att klaga på. Det var jättemysigt att göra det med Julia. Vi satt bredvid varandra i varsin stol och fick våra naglar fixade och satt och pratade om hur olikt det var oss. Vi som alltid har nedbitna naglar, uppsatt hår och mjukisbyxor mestadels av tiden. Där satt vi och fick fina naglar? Skenet kan verkligen bedra haha.

Efter det åt vi lunch i solen och satt och pratade en stund för att sen dra och sola hemma hos henne. Vi låg på hennes baksida kanske 2-3 timmar och sen bestämde vi oss för att åka och gymma tillsammans. Förut gymmade jag och Julia på samma gym och körde varje pass tillsammans och jag hade glömt hur kul det kan vara att träna med någon! Nu för tiden kör jag ju alltid själv men det var roligt att träna med Julia igen.

Vi körde i 1,5 timme och sen gick jag hem och duschade och bytte om. Åkte sen och åt
middag ute med familjen, väldigt gott var det. Kvällen avslutades med Idol och Parlamentet. Asså Henrik Schyffert och Johan Rheborg är så jäkla roliga.

En jättebra dag och kväll helt enkelt. Nu idag ska jag träffa Stella som jag inte träffat på typ 2 (!!) månader! Vi ska hitta någonstans att sola och kanske bada. Det ska blir jätteroligt.

Vi hörs, kramis!!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer