Vilken helg

Tre bilder som beskriver denna helgen! Som jag skrev i förra inlägget så provjobbade jag under lördagen på golfresturnagen i Falköping, vilket var superkul och gick över förväntan. Har ingen tidigare erfarenhet av att jobba som servitris så det var lite nytt men samtidigt lärorikt. Arbetade med 2 härliga tjejer som jag klickade bra med på direkten vilket gjorde det hela ännu bättre. Hoppas verkligen att jag får detta arbetet nu.

Hade tänkt att köra ett träningspass på gymmet, men det slutade med att jag lämnade gymmet och åkte iväg med mina bröder, och deras kompisar till Skövde för mat och drinkar :D Har blivit allt mer spontan på sista tiden och det är nästan då man får som roligast haha. Man lever ju bara en gång så det gäller att passa på när tillfället ges. Är glad att jag har den relationen med mina syskon där man faktiskt kan gå ut och festa tillsammans :)

Hade bokar in en tidig fika i Lidköping tillsammans med min vän Mathilda som tidigare bodde i Örebro. Hon och hennes sambo har nu flyttat till ett hus i Lidköping så jag var där och hälsade på. Var hemma igen vid lunch och däckade då i soffan när jag egentligen skulle iväg till gymmet. Vaknade upp strax innan 16 och insåg då att jag hade somnat och sovit i 2 timmar haha. Trots att jag inte var taggad så åkte jag iväg och fick till ett riktigt bra axelpass (nöjd). Det var otroligt länge sedan jag hade denna känslan i gymmet. Är inte alls lika stark längre men väljer att blicka framåt, nu kan det bara bli bättre :D

Nu sitter jag här mätt, trött och redo för att avsluta denna veckan. Blev grillat till kvällsmat idag och nu ska jag förbereda min inför veckan. Den vankas valborg på tisdag och jag är TAGGAD!!


Gillar

Kommentarer