Vad har hänt!?

Nu har det gått 2 veckor sedan jag åkte till Spanien och tänkte ger en en lite uppdatering om vad som händer i mitt liv ;) Hade en fantastisk tid i Spanien och det var så mysigt att umgås med familjen, äta god mat, sola, gå promenader vid havet och bara ta det lugn. Är så glad att mina föräldrar äger denna lägenheten i La manga, en plats att längta till och ett andra hem. Det är väldigt konstigt men jag känner mig lika hemma där som jag gör hemma i min ursprungsbostad! Vi har allt man behöver där som man har hemma.

Bästa med denna resan var nog att få ta med min mormor som för första gången i sitt liv var utomlands. Tänk att ara 87-år gammal och då får se och uppleva saker man aldrig sett förut! Hon var helt fascinerad över flyget, palmerna, klimatet, och bara det faktum att man kan se månen därifrån på samma sätt som hemma. Ni skulle bara sett henne uttryck när hon fick se bananer växa på träden i Spanien. Hon blev helt rör. Det var verkligen fantastiskt att se henne så rörd och tacksam för att hon fick uppleva detta!

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen. Borta bra men hemma bäst som man säger! Har pluggat hela veckan och ska nu i morgon provjobba som servitris på golfbanan i Falköping :D Alltid skönt att få in en extra peng i månaden, framför allt när man är student! Tänkt den dagen man får en riktigt lön igen haha, underbart!

Gillar

Kommentarer