tillbaka till helgen

Det är torsdag och i morgon sätter jag mig på ett plan mot varmare breddgrader, vilket ska bli fantastiskt skönt! Även om det nu snart är helg igen så ska jag ge er en tillbaka blick på helger som var, då jag hade en SUPER mysig helg i Göteborg tillsammans med min lilla syster samt mamma. En girlsweekend i toppklass helt enkelt!

På lördagen efter lunch så satte vi oss i bilen och drog ner till Göteborg. Jag var chaufför och väl framme på hotellet efter bilköer, vägarbeten och spårvagnar så var jag helt genomsvett haha! Ibland är jag rätt glad över att bo i lilla Falköping och slippa köra i sådan trafik! Hotellet vi bodde på var ett litet men supermysig hotell gatan bredvid NK och satt ihop tillsammans med ett Cafe. Eftersom vi var glada att vi kom fram så började vi med att skåla in helgen med en flaska champagne, innan vi begavs oss ut för shopping. Mamma och Mathilda hittade fina kläder men jag gick därifrån tomhänt, när hände detta senast?


En kaffe i solen fick avsluta shoppingen innan vi begav oss upp till Avenyn för middag på resturang Olivia. En italiensk hotell med väldigt trevlig miljö och god mat. Blev en Caesar sallad för min del med ett glass rött vin.

Mätta och belåtna vandrade vi upp längs Avenyn och vi handlade lite gott till kvällen sam för morgondagen på Scandinavium. Påvägen till hotellet fick vi plötsligt lust att ta en drink, så vi åkte upp till roof top baren på Scandic hotell. Helt sjuk var det att kunna sitta ute kl 21 på kvällen så tidigt i april. Tog som vanligt en Aperol, fräsch och god enligt mig!

Tidig uppgång på söndagen och efter hotellfrukost begav vi oss till Scandinavium och Göteborgshorse show :D En höjdpunkt varje år och nu var det dags för världscups final i hoppning. Finns inget som man blir så inspirerad av som att se alla dessa duktiga ryttare. Steve, Matin och Peder som hamnade på prispallen var alla värdiga sina placering och bjöd på fantastisk hoppning!! Det är otroligt mäktigt när Scandinavium är fullsatt och det bara kokar om publiken när Peder rider in i arenan.

Trötta, glada och nöjda åkte vi sedan hem på söndagen. Hela helgen blev vara för bra och jag är glad att jag, mamma och Mathilda delar detta intresset tillsammans. Älskar att vi ändå har så roligt tillsammans och har så mysigt!! Tack för en toppen helg, denna lever jag länge på <3

Gillar

Kommentarer