Sommarens sista sång

Länge sedan jag skrev här men annat i livet har kommit i mellan och jag har bara försökt njuta av de sista av sommaren. Känns så konstigt att skriva dessa orden nu men idag är det sista dagen på sommarlovet, sista dagen på mitt sista sommarlov. Hur sjukt är inte det? I morgon börjar jag mitt fjärde och sista år på civilekonomprogrammet! Fattade inte riktigt vart sommaren tog vägen? Jag har varit ledig sedan 27 maj och ändå så känns det som tiden gick fort! Dock har jag hunnit med mycket och på något vis ser jag fram emot hösten. Det är mycket spännande saker som händer i mitt liv just nu och nu mer än någonsin så känner jag att jag bygger upp en framtid för mig själv! Har en stor sak att berätta men det får vänta lite och bli i ett separat inlägg!

Vad har hänt då se sista veckorna? Jo det har varit mycket jobb för min del, men sen har vi också blivit hästägare igen :D Trodde nog innerst inne aldrig att vi skulle hitta en ny häst som skulle ta vårt hjärta med storm, men plötsligt så stod han där, vår älskade hickman. Han är verkligen så fin och jag hoppas samt tror att han kommer att ge oss mycket glädje!

Igår var jag tillbaka på skolan igen och på den stor kick-off festivalen som Jönköpings University anordnar. Kul att träffa mina fina vänner igen och ser fram emot hösten, plugg och studentfester med dem <3

Nu ska vi grilla med familjen och runda av sommaren 2019.

Gillar

Kommentarer