Mugg med personlig touch


För er som läser bloggen och känner mig väl vet att jag är en person som älskar att ge andra överraskningar/ presenter :) Något som är viktigt för mig då är att presenten eller överraskningen skall vara personlig, så att personen som får den känner att man har lagt extra av sin tid och energi för att fixa just detta. Det är som att hela presenten blir mycket mer betydelsefull bara för att man har lagt en personlig "touch" på den, tycker ni inte det?

Min Kompis Sofia fick i present av en annan kompis en mugg med bilder på dem ifrån sin utlandstermin. Måste säga att den var superfin och Sofia blev väldigt glad! Den muggen kommer hon ha kvar som minne av deras resa och utlandsterminen i Barcelona. Utan bilderna på muggen så hade den inte alls varit lika speciell.

Skulle du vilja göra något liknande och ge bort i present så kan jag rekommendera att gå in på pr-gruppen som denna text också är skriven tillsammans med och kolla. De erbjuder Muggar med tryck efter dina önskemål. Detta är verkligen en perfekt present till någon i familjen eller kompisen. Sen att det är till ett bra pris gör det hela ännu bättre :)


Jag har tänkt att trycka nedslående bild på mig och mina syskon på en mugg och ge till min farmor och farfar nu till jul. Hur fint hade inte det varit ?:)


  • Vardag

Gillar

Kommentarer