missing Paris

Efter en ännu en heldag med plugg så har jag nu hamnat i sängen framför ett avsnitt av playmaykers. Nu är tentaplugget över för denna gången och nu väntar bara tentan i morgon eftermiddag/ kväll. Vem sätter en tenta kl 15:00- 20:00 en lördagkväll?

Var inne på Moa Mattsons blogg här på Nouw förut och såg att hon var i Paris. Fick sådana tillbaka blickar till tiden i Paris och kände riktigt hur jag faktiskt saknar den staden! Jag kan nästan känna hur jag strosar runt där med solen i ögonen bland alla fina byggnader och  mysiga uteserveringar. Paris är ju "kärlekens stad" och den känslan fanns verkligen i luften. 90 % av människorna man såg var lyckliga par ute på kärleksresa haha så det kanske inte är så konstigt. En dag ska jag åka tillbaka och jag längtar redan :)


Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
åhh älskade paris <33
nouw.com/erikssontowa
emelielundh
emelielundh,
håller med! Fantastisk stad 😃
nouw.com/emelielundh
Izabellesiberg
Izabellesiberg,
Har du lite paristips, åker dit om en månad? <3
nouw.com/izabellesiberg
emelielundh
emelielundh,
Åh vad kul! Det finns verkligen så mycket att se i Paris så det är svårt att säga, men jag rekommenderar att åka till Louvre, se Eiffeltornet speciellt på kvällen då det glittrar i 5 min varje heltimma (magiskt), sen rekommenderar jag att åka till saint- germain området, samt sacre coeur 😃 Hoppas du får en fantastisk resa!!
nouw.com/emelielundh