Min helg

Helgen spenderades uppe i Örebro hos min kära vän Mathilda, som jag blev kompis med bara för något år sedan genom att vi har samma fitnesscoach. Dock känns det verkligen som om vi skulle ha känt varandra hela livet och idag är hon en av mina bästa vänner.

Väl uppe i Örebro så möte Mathilda upp mig vid tåget och vi gick sedan vidare till Moccadeli för lunch! Vilket ställe alltså! Fantastiskt mat och det var inte lite heller man fick haha. Jag valde "hälsotallriken" men kyckling, bulgur, keso, avjar, och bönor. Helt klart 5/5 stjärnor.

Mätta och belåtna gick vi sedan runt lite på stan. Jag införskaffade mig en par nya bikinitrosor med högmidja till Spanien. Ska ju vara mode med detta även i år! Gick sedan hem till Mathilda där vi faktiskt däckade båda två i soffan haha. Mathilda är ju gravid och blir ganska trött och jag hade sovit dåligt natten + matkoma på det haha. Kvällen slutade sedan med att vi gick och handla, lagade hamburgare som vi alltid gör och käkade godis framför en film! Toppen kväll!

På söndagen vaknade vi tidigt och begav oss sedan till Scandic hotell för frukost! Vem älskar inte hotellfrukost liksom ?:D Efter frukosten och alldeles för många koppar kaffe så tittade solen fram i Örebro så vi valde att ta en promenad längs vattnet. Måste faktiskt säga att Örebro är en riktigt mysig stad. Tog tåget hem sedan vid 13 och väl hemma satt jag och jobbade lite fram till 17 då jag plötsligt kände för att gå ut och springa. Kan inte ens minnas när jag fick den känslan sist! Helt sjukt, men energin fanns där i kroppen hela tiden så det slutade med att jag sprang hela 9,7 km!!! Tror inte ni förstår vilken glädje detta var för mig. För någon månad sedan kände jag att jag knapp orkade en promenad och idag sprang jag nästan 1 mil. :D


Sen kan jag inte låta bli att skriva Grattis till Mathilda och Oskar som skall bli föräldrar i september!!! SÅ kul för er och ni kommer verkligen bli fantastiska föräldrar det är jag säker på!!

Gillar

Kommentarer