Min frånvaro - En kämpe fick somna in.

Min frånvaro här på bloggen är väldigt tydlig. Sist jag skrev här på bloggen så befann vi oss i Krakow och firade nyår. Resan var helt fantastisk och vi hade superfina dagar där tillsammans. På nyårsafton så var vi på fest på hotellet, vilket var en häftig upplevelse. Hade tänkt att skriva ett ordentligt inlägg med bilder senare då jag fick lämna in min iPhone på lagning i torsdags.

Jag hade hoppats på att lämna 2018 bakom mig och få en riktigt bra start på 2019 men istället blev det inte så. Vi hann knappt komma hem från krakow innan min morfar blev väldigt sjuk. Från i torsdags så har vi vakat över honom både natt och dag och 04.30 på lördags morgonen somnade vår kämpe in. Än har jag inte riktigt fattat att han inte längre finns hos oss. Allt gick så himla snabbt i slutet och nu finns det vara en tomhet kvar. De sista dagarna när vi vakade över honom så var det som om tiden stod still. Allt i livet bara stannade upp och det enda man tänkte på var morfar, allt annat kändes oviktigt. Hela släkten var hos morfar nästan dygnet runt och det var sån fantastisk fin sammanhållning. Jag tror aldrig att vi har umgåtts så många samtidigt under så många dagar och varit där för varandra hela tiden, men det var otroligt fint att se.

Det känns så konstigt att ta sig tillbaka i vardagen igen när man har levt som i en bubbla. Om några dagar är det redan dags för mig att sätta mig i skolbänken igen, vilket jag inte är direkt taggad på. Känns som jag precis flyttade hem från Paris, men det har snart gått 4 veckor sedan. Helt ärligt så känner jag mig lite "vilse" i livet. 2018 var ett år då mycket hände och det blev många stora förändringar. Min älskade lilla häst gick bort och fortfarande gör det så himla ont i mig och jag saknar henne otroligt mycket! Sen hade jag en tuff sommar då jag inte mådde så bra och sen kom flytten till Paris, vilket också blev svårare än jag hade kunnat förutse. Jag åkte iväg fast än att jag inte mådde riktigt bra och så blev det mycket med skolan där nere, samt att jag bodde så långt ifrån familjen. Dock ångrar jag inte en sekund att jag åkte för jag hade också många bra stunder, samt att jag verkligen växte som person i och med denna utmaningen.

Nu de sista dagarna ska jag bara vara och försöka landa i allt. Har känt mig otroligt trött och sliten de senaste dagarna så nu är det sömn som prioriteras. Har också börjat att introducera träningen i mitt liv igen vilket känns bra. Är låååångt ifrån där jag var en gång i tiden, men samtidigt känner jag ingen stress utan tränar det jag klarar av.

Ska göra ett längre inlägg och min utomlandstermin samt krakow resan, men behöver mina bilder från mobilen ;)

Ha en fin onsdag <3

​En bild på mina favoriter i Krakow <3 

Gillar

Kommentarer

karolinaborg
karolinaborg,
Åh vad tufft att behöva börja året så! Vet precis vad det är du går igenom, men det känns ändå skönt att höra att du hann komma hem så att du kan gå igenom det tillsammans med familjen. Hör av dig om du behöver 😊 Kram <3
nouw.com/karolinaborg
emelielundh
emelielundh,
ja det är verkligen tufft, men som du säger så var det skönt att jag hann hem! tack snälla du <3
nouw.com/emelielundh