Måndag

Idag är det måndag i vanlig ordning och en ny vecka ligger framför mig. Hade en mysig helg som tyvärr gick alldeles för fort. I fredags efter skolan så åkte jag hem till mormor där jag, Mathilda och Elin lagade mat och hade en trevlig kväll tillsammans. Vi alla sov över hos mormor och vaknade inte förrän strax innan 10. Tillsammans fixade vi sedan frukost som vi avnjöt tillsammans, så mysigt <3

Resten av lördagen spenderades med min kompis Hanna :D Blev en sväng till skara hästsport, och Jula innan vi sedan åkte tillbaka hem till henne för att fixa i stallet och sedan rida. Var sjukt länge sedan jag satt på hästryggen och som jag har saknat det. Att bara få andas häst igen var helt fantastiskt!! Helt sönderfrusna och några timmar senare så fixade vi oss tacos framför en film :) Mysig dag helt enkelt med en fantastisk vän!

Söndagen började ännu en gång med sovmorgon och sedan fixade jag och pappa lyxfrukost till hela familjen och även mormor som sov hos oss :) Därefter blev det en långpromenad med mamma i snöstormen haha och resten av söndagen tog jag det bara lugnt! En bra helg helt enkelt!

Gillar

Kommentarer