Kvinnliga nätverk - inspiration


Den senaste tiden har jag börjat sakna en social relation med likasinnade människor. Framför allt Unga kvinnor som har samma visioner och drömmar som jag och där man kan diskutera och bolla idéer med varandra. Som ni säker tidigare vet så är mina förhoppningar att i framtiden kunna driva mitt eget företag. Att få utlopp för all inspiration, driv och målmedveten. Att kunna styra upp sitt eget liv och arbeta med något som hjärtat klappar extra för. Jag vill inte leva ett liv där ordet söndagsångest existerar. Jag vill kunna vakna upp måndag morgon och känna mig glädjefylld och exalterad på vad den nya veckan ska erbjuda. Jag vill också träffa nya kontakter, gå på intressanta möten, event, sätta upp mål och hela tiden känna att jag är påväg någonstans. Min mardröm vore att vara inlåst på ett kontor 8-17 varje dag där jag varken får eller kan använda min kunskap och driv eller inte trivs. Tänkt att gå till sitt arbete och känna sig exalterad över dagens bestyr och ha inspirerande arbetskollegor. Livet är allt för kort för att gå och vantrivas.


Jag vet att det finn en del nätverk men de flesta är dock belägna i Stockholm eller begär att man är egen företagare. Hade jag inte varit student med begränsningar på hur mycket pengar jag kan lägga på resor så hade det inte varit några problem att åka till Stockholm ;) Det hade varit så otroligt kul att kunna träffa folk lite oftare på AW:s, frukostar och inspirationsföreläsningar och ta del av varandras kunskaper och idéer. Jag älskar verkligen mina vänner som jag har så det är inte det, men alla av dem drömmer inte om det som jag drömmer om och då blir det heller inte lätt att diskutera vissa saker. Den senaste tiden har jag blivit mer öppen och nyfiken för att träffa ny människor:)


Därför frågar jag er, vet ni något bra nätverk som riktar sig till unga kvinnor som drömmer om en karriär i närheten av Skövde eller Jönköping. Eller är du en sådan själv och skulle vilja ses? Tveka inte att kommentera eller maila på [email protected]

#nouwinfluencer#nätverk#businesswoman#entreprenör#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Så fin!! Håller med <3
nouw.com/malinhardstahl
KajsaStinaMattsson
KajsaStinaMattsson,
Så sant! Jag har WomInvest på instagram, där jag gärna drar ihop lite fler (små) nätverksträffar till hösten, de är oftast belägna i Göteborg!
Jag pluggar dock i Borås och kan alltid mötas där eller i närheten för att diskutera ideer och tankar. Jag går också i tankarna att verkligen inte vara låst i 8-17 och också kunna jobba från var som helst med mitt egna företag, det är ju drömmen! 😊
nouw.com/kajsastinamattsson
emelielundh
emelielundh,
Åh ska kolla på detta 😁 det vore superkul! Borås är inte alltför långt bort ifrån där jag bor 💃🏻
nouw.com/emelielundh