Kära söndag

Precis hemkommen från en lite utflykt med farmor och farfars såhär på söndagseftermiddagen. Alltid lika mysigt att bara hänga med dem och prata om allt mellan himmel och jord. Jag har alltid haft och har en nära relation till dem, vilket jag är otroligt glad för. Dem är verkligen mina extra föräldrar och tillsammans har vi så kul. Idag tog vi bilen och bara åkte lite runt trakterna i Falköping och stannade för en mjukglass i Skara :)

Vad har hänt de senaste dagarna då? Jo i fredags efter plugget så var jag på AW på bryggan i Jönköping med dem jag bodde med i Paris. Supergod och fräsch buffé måste jag säga. Trevligt att träffa John, Carro och Elin igen. Känns så konstigt att man ändå bodde ihop i 4 månader och sedan har vi inte sett alla sedan vi lämna Paris. Vi avslutade kvällen med vin och kortspel hos John, något som vi alltid gjorde i Paris. Man kan ju inget annat än att sakna den tiden ibland.

Trots sen hemgång i fredags så var jag uppe tidigt på gymmet och körde ett grymt bra rumppass innan jobbet i lördags. Vet att jag alltid är trött efter jobbet på lördagar så visste att jag behövde träna tidigt för annars hade det funnits en risk att jag hoppar över träningen haha. Har sedan några veckor tillbaka börjat med ett tillskott av B12, och bara på några veckor har det hänt SÅ MYCKET i min kropp. Börjar verkligen må bra igen och jag har både ork, motivation och glädje till träningen igen. Tro inte många kan förstå den glädjen över detta. Har inte riktigt känt mig som mig själv under våren och nu börjar jag hitta tillbaka till den gamla Emelie som älskade att träna. Dock ska jag fortfarande ta det lugnt och hitta en bra balans till träningen. Återhämtning är minst lika viktigt för resultaten som själva träningen.

Efter jobbet igår så gick jag, mina bröder och min brors flickvän ut för att ta några glas Cava. Blev väldigt spontant, men ack så trevligt! Tog sovmorgon till 9 och bestämde mig då för att dra till gymmet efter frukost för ett spinningpass. Kan knappt inte fatta själv att min kropp orkar ett spinningpass och det var så SJUKT kul. Svetten rann och jag hade sån kraft i kroppen att jag verkligen kunde pressa mig själv. Love It!

Nu ska jag slappa i soffan framför en film, matlådorna inför veckan är klara och jag känner mig nöjd med dagen. Ikväll väntar familjemiddag som vanligt och det väntas tacos. Ha en fin söndag!

Gillar

Kommentarer