JOHNELLS - Vår MORRIS - Juliette

Nu kan man väl äntligen säga att våren är här på riktigt! Solen skiner och man blir verkligen fylld av energi och inspirationen flödar. Är så glad att kunna byta ut vintergarderoben och istället plocka fram vår och sommarkläderna. Som flera av er redan har märkt så är det mycket beige och ljusa färger i vår, I love it! Beige är verkligen en klassisk och stilren färg och alla passar denna färgen, samt är det så himla lätt att matcha till :D Berige och marin blå är två favoriter hos mig, helt klart.

Johnells hittade jag​ denna fantastiska bouclékavaj från Morris . Helt kär! Lite gammaldags och så stilren. Ett par ljusa kostymbyxor till denna kavajen ett par vita sneakers så har du sedan en perfekt våroutfit. Denna kavajen kommer också vara perfekt till sommaren att bara hänga över axlarna när kvällen smyger sig på :D


Måste rekommendera er att kika in på Johnells webbshop. De har de flesta kända märken som är noga utvalda och erbjuder både kläder som passar dig men även som utmanar, för visst för denna kavajen ändå det? Ibland måste man våg sticka ut och klä sig i material eller färger som inte är det säkra och mest använda, svart och vit! Jag gillar stark Johnell eftersom de erbjuder hög kvalitet, hög service samt värnar varmt om sitt varumärke! Vilket är otroligt viktig för mig när jag ska leta kläder. Här får man den lilla extra känslan att de verkligen bryr sig om man blir nöjd med sitt köp eller inte :)

Vad tycker ni, var den inte fin ?:D


  • Mode

Gillar

Kommentarer