Get up and dress up

Vad tycker ni om min nya vita kavaj!? Är helt kär i den 😍 Det var ju så här att jag var en av de som klarade min första tenta i handelsrätten 🙊 och bara för jag gjorde detta så gav min farmor mig en peng att köpa något fint för och unna mig själv det och då köpte jag denna kavajen som jag så länge velat ha 🙏🏻 Tack farmor ❤️ Det var helt sjukt att jag klarade tentan då 57 % av vår klass fick omtenta (alltså 21 pers av 37) och de som fick ”bästa” betyget fick 4 poäng över godkänt haha 😂 Jag klarade gränsen med 0,5 poäng ✌🏻


Igår blev det en låååång dag då jag gick upp 05 för att åka och göra min MR på huvudet. När jag var klar åkte jag till Kungsbacka för att spendera dagen där! Vad jag gjorde där kan jag inte riktigt säga än, men kommer kunna visa er resultatet snart förhoppningvis 😁 Var helt slut på kvällen så och hade grym huvudvärk så fick ta en morfintablett och istället blev jag överpigg i huvudet så satt uppe till 02 inatt och jobba istället (inte bra Emelie 😂).

Nu sitter jag på tåget mot Örebro där jag ska spendera helgen med min vän Mathilda 😍 Har inte sett henne på väldigt länge så skall bli så kul!! Hoppas ni får en fin lördag !

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
emelielundh
emelielundh,
elinodh
elinodh,
Så fin bästa du!!!!
nouw.com/elinodh
emelielundh
emelielundh,