Framtiden

Läste bloggen business and dream precis som hade gjort ett inlägg om framtiden vilket fick mig att fundera på vad jag önskar mig i framtiden.

Arbete: I framtiden SKA jag har ett arbete där det inte finns någon söndagsångest. Ett arbete där jag finner inspiration, tycker det är roligt och mår bra av. Livet är alldeles för kort för att gå runt varje dag och må dåligt på arbetet. Jag önskar mig en arbetsplats där jag trivs och får använda mig kreativitet, driv och samtidigt får lite fria tyglar att använda min fulla potential.


Relationer: Sunda relationer men vänner och familj är något jag kommer att prioritera. Mina familj betyder enormt mycket och denna kommer jag alltid vårda och ta hand om. Jag vill kunna ha tiden att kunna umgås med nära och kära. Samt så vill jag ha ett förhållande med en kille som får mig att skratta, stöttar mig i mina drömmar och kan bygga upp något tillsammans med mig.


Hälsa: Min hälsa är oerhört viktigt för mig. Att få träna och äta bra kommer alltid vara A och O för mig och det är något som jag prioriterar. Kommer aldrig vilja ha ett liv där jag inte hinner träna och äter dålig mat. Min önskan är att bli helt bra i kroppen där jag alltid har energi och ork och kroppen är med mig. Som sagt tror jag att maten har en stor påverkan på hur bra vi kan prestera och därav kommer bra mat vara en val för mig.

Övrigt: Min önskan är att ha ett eget hus. Gärna i en lugnare stad och gärna vid vatten. Jag vill att mina barn ska växa upp i en trygg stad. Jag vill också ut och resa, se världen och prova nya saker. Helst skulle jag vilja ut och göra mindre resor varje år, minst ett nytt ställe varje år.


Hur ser ni på framtiden och vad hur vill ni ha det? ☀️Klänningen är från Zara 😊

#nouwoutfit#bestofnouw#nouwinfluencer#nouwinfluencer

  • Mode

Gillar

Kommentarer