Framgång - mat - träning

Frukost, morgonpromenad och sedan ett gympass. Såhär startade jag denna veckan och typ alla andra dagar. Träningen är verkligen en stor del av mitt liv och en förutsättning för att jag ska må bra och orka med vardagen. Skulle aldrig kunna ha ett stillasittande liv utan mår som bäst när jag får röra på mig.

För ett tag sedan sa min kusin något väldigt intressant till mig nämligen att alla ”framgångsrika” människor har något gemensamt, de alla äter väldigt hälsosam mat och tränar. De senaste dagarna har jag lyssnat på en och annan podd och detta har jag uppmärksammat, det stämmer verkligen! Jag tror inte att det är någon slump alls utan för att prestera på topp så är det ett MÅSTE att leva ett hälsosam livsstil. Jag tror att de är få människor som skulle kunna äta en pizza varje dag och samtidigt inte träna och bara stressa runt. Det hade nog bara varit en tidsfråga innan folk kraschar. Något som jag också har uppmärksammat är att de är inte många framgångsrika människor som är överviktiga och det är just detta, bra mat leder till hälsosamma kroppar. Det finns ett citat som säger ”What you eat in private is what you wear in public” och visst är det sant? Det vi stoppar i oss formar också våra kroppar. Sen är det ganska slitsamt att gå runt med massa extra kilon på kroppen. Jag vet själv hur trög och tung min kropp var när jag var riktigt överviktig och hur mycket mer jag orkar nu, kan aldrig förstå att jag har haft 40 KILO mer på min kropp 😳 bara jag går runt med en viktlväst på 10 kg så blir jag helt slut haha.

Jag är så glad och tacksam att jag har upptäckt kosten betydelse för hälsan, måendet och prestationen. Självklart unnar jag mig då och då men min dagliga bas består av bra kost och träning. Hur tänker ni kring träning och mat? Tror ni att det finns en koppling till hur vi presterar i arbetet? 😊

#träningsblogg#influener#inspiration#nouwoutfit#nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

freedomfights
freedomfights,
Vad fin du är 🙂
nouw.com/freedomfights