fest dagar i rad

Dagens mående: Trött, lite sliten men glad efter 2 dagar i rad med fest. Det händer ju inte ofta att man kör på utgång såhär både fredag och lördag men ibland händer det. I fredags var det fest i Jönköping, nämligen tentafest. Tog sovmorgon på fredagen och vilade mer eller mindre hela dagen fram tills jag åkte på eftermiddagen. Vaknade med halsont och feber på morgonen där men proppade i mig alvedon under dagen så jag lyckades ta mig till Jönköping, och glad är jag för det för vilken bra kväll det blev! Konstig nog så mådde jag mycket bättre när jag väl hade börjat dricka haha.

Vaknade upp på lördagen bakis som attan. Hade egentligen tänkt dra mig tillbaka hem vid 10 tiden med tåget, men insåg snart att det inte skulle gå utan fick vänta till 12-tiden. Väl hemma var det vara att äta, duscha, fixa sig och sedan kom Sofia hit från Jönköping och det var dags för fest igen haha. Förfestade först hos min bror och gick därefter vidare till hans kompis och sedan avslutade vi kvällen på torget. I helgen har det varit "fest i stan" i Falköping vilket är en liten folkfest och då måste man ju passa på att vara ute.

Vaknade vid 9 tiden i morse och faktiskt inte direkt bakis vilket var skönt :D Kvällen igår blev också riktigt bra så det var mer att man var mest sliten haha. Har legat i soffan ändra fram till 15-tiden idag då jag gav mig ut på en promenad i de fina vädret. Nu ska jag snart ta och fixa lite mat till familjen och sedan lägga mig tidigt. I morgon blir det jobb 07-19 och efter en sån här helg behövs lite extra sömn.

Gillar

Kommentarer