favvo jeans

Här ser ni en bild på mina favvo jeans i garderoben just nu, hur snygga? Köpte dem i en av rea högarna inne på Hm förra våren för 75 kr haha. Rena fyndet! Allt snyggt behöver inte vara dyrt ;) Dock kunde jag inte använda dem så mycket i Paris då de blev för stora för mig, men nu när jag är några kilo tyngre igen ( 8 kg haha) så kan jag ha dem :D

Idag är det tisdag och jag har precis lagt plugget åt sidan för dagen. Startade morgonen på gymmet med ett biceps och triceps pass. Insåg idag hur mycket bättre jag mår nu jämför med bara några veckor sedan. Hade grym energi i kroppen idag och orkade hela passet utan problem. Det var riktigt kul att träna igen och jag börjar känna igen mig själv, vilket gör mig sååå glad :D Har de senaste veckorna börjat ta tillskott av ett speciellt B12 och förmodligen är det detta som har börjat att ge värkan! Tack att man har en mamma som är så duktig på kosttillskott och att optimera kroppen mer rätt energi och näringsämnen.

Ska snart ge mig ut på en liten kort promenad, städa mitt rum som ser ut som ett bomb nedslag och ikväll väntas ridlektion :) Ha en fin tisdag kära ni.

#outfit#outfitoftheday#outfitinspo

Gillar

Kommentarer