Ett dygn i Göteborg

Efter skolan i fredags så satte jag mig på bussen till Göteborg. Började med att jag mötte upp en av mina gymnasiekompisar som pluggar där på en fika. Super mysigt och roligt att få se Emelie igen <3 Underbart och så uppskattat att ha vänner som man träffar sällan men varje gång man ses är det som man alltid träffar varandra.

Efter en fika begav jag mig till hotellet där jag fixade mig inför kvällen samt mötte upp familjen och vi alla begav oss till Liseberg där Magnus Uggla spelade! Visste inte direkt vad jag skulle förvänta mig men det var SÅ BRA!! Han spelade verkligen alla de där låtar man känner igen och han fick med publiken under hela showen! Kan varmt rekommendera att gå på denna :D Vi var inte tillbaka på hotellet förrän 00 och då däckade jag i sängen efter en lång dag haha.

Startade denna lördagen med hotellfrulle, finns det något bättre!? Tyvärr var det SÅ mycket folk på Scandic att man inte ens fick en plats utan var tvungen att vänta på lediga platser.. så det var ingen lugn frukost stund direkt. Efter frukosten så begav vi oss ut på stan en sväng, rättare sagt NK. Hittade en ny vinterjacka till mig själv som jag länge velat ha. Har just nu en kort men det blir så himla kallt att jag insåg att det är dags att skaffa en lång som värmer lite mer.

På eftermiddagen tog vi bilen tillbaka till Falköping och till min farmor för att kort fira henne eftersom hon fyllde år igår. Därefter åkte jag och mamma o handlade inför tacosen och därefter till stallet. Hann också med att tända en ljus på morfars grav. Hur fint är det inte på kyrkogårdarna just nu med alla ljus?

Nu ska jag ta och lägga mig, nöjd, glad och tacksam för fantastiska timmar med familjen <3


Gillar

Kommentarer