en dåligt start - bättre avslut

Precis hemkommen från en mysig kvällspromenad här i Paris tillsammans med Carlin. Paris är lika vackert på kvällen som på dagen! Kom på mig själv stå och foto Eiffeltornet som jag gör typ varje gång jag ser det haha. Har snart bara bilder på det där tornet haha.

Dagen idag började inte direkt så bra tyvärr.. Vaknade av en fruktansvärd huvudvärk, lyckades få i mig mina mediciner och gick sedan och la mig igen. Tyvärr fick dem ingen effekt alls utan huvudvärken var fortfarande lika illa. Blev riktigt rädd och tänkte att jag skulle behöva åka in till sjukhuset, men tog ytterligare en dos och en varm dusch efter det. och efter en stund så släppte det, tack gode gud! Inte alls kul när det blir så här..

Vid 12 tiden kom sedan en byggarbetare som fixar i vårt badrum här och då bestämde vi oss för att gå ut och luncha på en resturang bredvid skolan som vi har velat prova länge! Provade deras Buddha bowl och jag blev glatt överraskad! Super god och jag kommer definitiv gå dit igen :D De hade flera rätter som jag gärna hade velat prova :) Efter lunchen valde jag att sätta mig i skolan och göra lite skolarbete. Vi har det så ENORMT kallt i vår lägenhet då de inte har satt på värmen än och jag orkar inte frysa så satt i skolan där det är varmt fram till 18.30 haha. Sjuk att man ska behöva vara i skolan för att inte frysa ihjäl haha.


Gillar

Kommentarer