De senaste dagarna

Insåg precis att jag inte har varit inne här och uppdaterat på över 1 vecka, men som jag skrev i förra inläggen så försöker jag bata njuta av ledigheten och bara vara, inte sitta vid varken telefonen eller datorn. Hur som helst så har jag haft en fantastisk fin jul med familj och vänner!

I fredags förra veckan var hela familjen på julbord på Wrågården. Vi hade en supermysig kväll tillsammans och julbordet var helt i min smak. Restaurangen är bygg i en ladugård vilket gjorde att det kändes ännu mysigare och juligt på något vis. På lördagen var jag och min bror ute på julklappsjakt i Skövde större delen av dagen och kvällen avslutades sedan med kalas för min kusin. Vid 22 på kvällen bestämde jag och mina kusiner oss för att bowla så vi drog dit. Brukar inte vara direkt bra på bowling men detta gången gick det helt okej haha.


Söndagen gick åt till att fixa inför vår årliga julmiddagen hemma med familjen. Pappa är verkligen duktig i köket och hade gjort en stor och god julmiddag som vanligt :D (kan säga att vi har ätit rester hela veckan typ haha). När vi var mätta och belåtna så spelade vi ett nytt spel, nämligen Speak out. För er som inte har spelat det tidigare så kan jag varmt rekommendera det. Tror aldrig att jag har skrattat så himla mycket!

Sen var det måndag och julafton! Jag och Anton var uppe tidigt för att träna bort lite matkoma sedan kvällen innan hahha. Sen var det hem och fixa sig och vid 12 vara vi bort bjudna till min bror där det bjöds på gröt, och julmat. Man märker vem han brås på för det var verkligen superfint ordnat och riktigt god mat :D Stannade hos David fram till ca 16 då vi åkte upp till mormor och morfar istället där större delen av släkten på mamma sida var där. Det är så roligt att typ alla på mamma sida fortfarande träffas så här på jul! Lämnade dem vid ca 21 och åkte istället hem till oss för julklapps utdelning :) Fick verkligen superfina julklappar så var nöjd och glad :D

Sen var det juldagen och vi började med en familje promenad uppe på berget och sedan åt vi julrester. Spenderade större delen hemma och bara tog det lugnt. Senare på kvällen så träffade jag några kompisar och förfestade inför utgång på bowlingen här i stan. Blir ju lite hemvändarfest vilket alltid är kul :)

Annandagen spenderades hemma och bakis. Var ute på en promenad men annars så gjorde jag inte så mycket. Min syster fick ett pussel i julklapp vilket har gjort att så fort jag och pappa fått tid så har vi suttit och pusslat. Måste säga att jag verkligen har fastnat för det där med pussel! Hela jag blir lugn av att sitta där och man kan liksom inte tänka på något annat är vad man håller på med för tillfället! Sen är det också väldigt mysigt att jag och pappa har suttit tillsammans! Ett bra sätt att umgås helt enkelt!

Igår kväll träffade jag en gammal kompis som jag inte har sett på över 1 år :D Väldigt trevligt att man ses då och då även om man inte längre bor i samma stad. Provade strögets mat och pub här i Falköping och för min del blev det en oxfilepast med kantarellsås och ett glass rödvin :D


Ikväll ska jag träffa min klasskompisar Daniela och Sofia som jag inte har sett på VÄDLIGT länge! Daniela har varit på utbyte i Mexico och Sofia i Barcelona, så det ska bli kul att se dem igen! :D Sen måste jag försöka packa lite för i morgon flyger hela familjen till Krakow för att fira nyår där :DD

Gillar

Kommentarer