bakis söndag

Godkväll mina läsare! Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni är redo för kommande vecka?:) Själv har jag spenderat denna dagen bakis haha. Efter tentan igår (som förövrig gick åt skogen) så firade vi att tentan i alla fall var avklarad med god mat och några glas vin (några för många kanske). Det slutade med att vi gick ut till Olearys där vi spelade Shuffleboard tillsammans med några andra klasskamrater. Blev en riktigt lyckad och rolig kväll trots att tentan inte gick min väg denna gången.

I morgon är det en ny vecka och jag känner mig faktiskt taggad inför denna veckan. Känner mig äntligen mycket piggare så har förhoppningar på att kunna träna igen :D Sen ska jag faktiskt prova på att spela handboll i morgon kväll (ja ni läste rätt). Jag och Daniela ska nämligen följa med Sofia på hennes handbollsträning och prova en gång haha. Har aldrig spelat handboll mer än i skolan så detta kan verkligen bli spännande haha.

I veckan så ska jag bara försöka ta det lugnt och komma ikapp med livet igen. Blir alltid att man lägger undan en massa saker vid tenta period så nu är det dags att ta tag i det igen. Ska börja att rida igen så denna veckan måste jag köpa mig nya ridstövlar samt ridbyxor. Är otroligt glad över att få börja rida igen, har sedan en tid tillbaka saknat ridningen något enormt!

Vad händer i veckan för er då?:)


Gillar

Kommentarer

FeliciaAulen
FeliciaAulen,
Maten får mig att dregla! Fy så gott!
nouw.com/feliciaaulen