BACK TO PARIS WITH LOVE

Vid denna tiden förra året var jag i fullfärd att planera och fixa inför min flytt till Paris. Kan knappt förstå att jag faktiskt har bott där i ett halvår och studerat. Minns så väl att jag satt i min solstol förra sommaren och tänkte "nästa gång jag sitter såhär då har jag bott i Paris". Utlandsterminen var verkligen inte en dans på rosor och tuffare än vad jag hade kunnat föreställa mig, men samtidigt fick jag uppleva mycket fantastiska saker och jag växte otroligt mycket som person. Paris som stad var ju också helt fantastisk och ibland längtar jag verkligen tillbaka, och tillbaka ska jag. Minns väl en av mina morgonpromenader som jag tog runt Eiffeltornet, där och då reflekterade jag över all par som gick där i höstsolen hand i hand och såg alldeles nykär ut. Vet att där och då bestämde jag mig att jag skulle tillbaka, MEN att den dagen då jag åker tillbaka då ska det vara med min älskade.

Paris är verkligen kärlekens stad det kan man inte säga annat om. Det är många kärlekspar som åker ditt och folk gifter sig överallt så det är inte konstigt att kärleken ligger i luften. Jag kan verkligen se hur jag sitter i Eiffeltornsparken med min man och dricker Rose under en bar himmel, hör de franska språket och känner lukten av cigarett från de rökande människorna runt omkring (alla röker i Paris). På morgonen skulle vi gå ut och sätta oss på ett av de 1000 cafe som finns och äta en god brunch medans vi kollar på alla de förbipasserande människorna. 

Har ni varit i Paris eller skulle ni vilja åka dit?:D

#paris#paris

  • Paris

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Har varit i Paris och precis som du längtar jag tillbaka. Finns så mycket att se, och att se om och om igen, så är svårt att känna sig klar med staden.
nouw.com/jossustravelpics