A Sunday Brunch and headache update

Vi kan väl börja med att beskåda denna fantastiska brunchen jag åt i förmiddags med min vän Mathilda på Ceasarstugan uppe på berget!! Finns det något bättre än att spendera en ledig söndag med att bruncha? Nej tror nog inte tro det! Har aldrig tidigare besökt detta ställe men det var otroligt mysig, med allt i en gammaldags stil. Väl värt ett besök :) 

Hela denna veckan har gått i ett och jag har varit helt förvirrad angående vilken dag det har varit, blir alltid så konstigt när det blir röda dagar som infaller mitt i veckan. Valborg spenderades iallafall nere i Jönköping med ett gäng kompisar. Blev en heldag som startade tidigt med padel, sen var i hälsoparken och därefter förfest hos sofia (som vi blev utslängda ifrån), sen Tim och tillslut hamnade vi på AKA. Hade en bra och rolig dag trots att det var kämpigt med huvudvärken. Dock så kraschade mitt huvud vid slutet på kvällen vilket var mindre roligt. Är alltid orolig att det ska hända när jag är i Jönköping och har druckit eftersom mina mediciner är farliga att ta i samband med alkohol, och så hände det som inte fick hända... Denna gången hade jag inget annat val än att chansa och ta mina mediciner ändå. Det är så svårt att förklara den smärtan jag känner när det gör så ont att bara tänka... 

Har inte uppdaterat er angående svaret på min MR, men läkarna har inte återkopplat mig, utan jag fick själv skriva till dem via 1177 fyra veckor senare för att få reda på svaret. Att komma fram i telefon till neurologen i Skövde är typ omöjligt och läkarna skulle höra av sig inom en veckan efter jag gjorde den. Svaret blev att de inte hade hittat något nytt på mina bilder. Självklart är det skönt, men ibland önskar jag nästan att de kunde hitta något som kan förklara den konstiga känslans som uppkommit under den senaste tiden. Tyvärr är jag ännu en gång besviken på sjukvården. Fick för första gången hopp om att denna läkaren inte skulle släppa mig och låta detta rinna ur sanden, men ännu en gång känns det så. När de inte vet vad de ska göra så stoppar de huvudet i sanden och låtsas som inget. Kommer på varför jag slutade att lita på den svenska sjukvården och blir nästan arg på mig själv att jag trodde att de skulle kunna hjälpa mig. 


Gillar

Kommentarer