13 veckors dietande

God kväll ❤️

God mat ligger i magen och vi har en mysig uppesittarkväll med familjen ❤️ idag avslutade jag min 13 veckor långa diet och det kvar konstigt att äta annat 😅 fick riktigt ont i magen först men det har släppt nu som tur är 🙈

Som sagt nu är dieten över och det är daga att börja ställa in sig på jämvikt. Stora utmaningen börjar nu men det ska bli roligt att fortsätta bygga på kroppen! Mer ett ökat energiintag så kommer jag lättar kunna bygga snygga muskler 😉 Jag kommer fortfarande göra mätningar då och då för att se så jag tappar i fett och lägger på mig muskler men stannar i vikt!

Att tappa i vikt är inte bara en utseende mässig resa utan även en inre. Dock har jag känt att vikten har rasat snabbare än var jag mentalt har uppfattat. I mina tankar så är jag fortfarande stor och sen när jag ser mig i spegeln så är det inte riktigt så. Jag måste köpa kläder i storlek 36 och för bara något år sedan hade jag storlek 42. Jag måste låta det mentala komma i kapp och det måste jag arbeta mycket med, samt hitta en bra balans i livet!

Varje vecka har inte varit en dans på roser som ni har förstått! Trots att jag har kämpat som en idiot så har siffran på vågen inte visat det. Mellanåt var det riktigt tufft att ladda om och ge lite till. Att leva med PCOS innebär att man går kämpa dubbelt så mycket som en "vanlig" person behöver och jag har verkligen fått kämpa, men det har varit värt det! Idag när jag ser före och efterbilderna så känner ju att allt slit var inte bortkastat. Varenda träning, varenda repetion och varenda promenad har gjort sitt! Allt jag har offrat under veckorna som gått, fester, middagar, myskvällar, det har varit värt att offra för idag mår jag SÅ JÄVLA BRA! Jag har äntligen börjat hitta den jag är. Jag har aldrig känt mig hemma i den stora kroppen som jag en gång haft och nu börjar jag känna mig som hemma! För första gången i mitt liv känner jag mig fin!

Här bjuder jag er på mina före och efter bilder ☺️

Gillar

Kommentarer