- 10 KG !!!

I dag har det nu gått 8 veckor sedan jag började med mitt mat och träningsupplägg som jag fick av min coach Maria. Tiden har verkligen sprungit iväg och nu ska jag stå på egna ben ;) Det var varit tufft dessa veckor och eftersom jag under den senaste tiden inte mått så bra så har träningen blivit drabbad och därmed lite sämre resultat. Men jag har kämpat och slitigt och varit väldigt noga med maten och det är inte alltid så lätt ;)

I lördags var det den sista invägningen och då visade det sig att jag har under dessa veckorna gått ner exakt 10 kg!!!! Är väldigt nöjd med resultatet även om jag har en lååång väg kvar tills jag har nått min drömvikt!:) Jag har själv inte känt någon jätte skillnad men nu när jag tog nya bilder och jämförde dom med bilderna som jag tog innan jag började så är det en stor skillnad :) Roligt :) Nu ska jag kämpa på med maten, men träningen kommer jag lägga upp på ett annat sätt. Träningen som jag har hållt på men under denna tiden har inte riktigt funkat med tanke på min huvudvärk och så.

Fick en fråga för någon vecka sedan om jag kunde lägga upp före och efter bilder. Jag skulle gärna vilja göra det, men samtidigt så skäms jag fortfarande för min kropp och känner mig inte jätte trygg med att lägga upp bilderna, så får nog vänta "/

Gillar

Kommentarer